28/4/15

Συνταγματική αναθεώρα. (Κατά το παράτα)

 Όταν φτάσεις Σύνταγμα στρίψε αριστερά.


►Την πλατεία Συντάγματος (ξ)αναθεωρεί κάθε δήμαρχος Αθηναίων με μάρμαρα από τα Α,Β,Γ νεκροταφεία. Δηλαδή αναθεώρηση με μέτρο, τετραγωνικό μέτρο. Τελευταία αναθεώρηση έγινε με “Αττικό Μετρό”.

Osama Rash προτείνει, κατά τη μικρή και τη μεγάλη ΔΕΗ, τη μικρή και τη μεγάλη Βουλή.

►Η μικρή Βουλή θα έχει μέλη μόνο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑ ΜΗ για συμπολίτευση και Χρυσή Αβγά για αντιπολίτευση και θα βλέπει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου να περνούν.

Η μεγάλη Βουλή, η κακιά θα αποτελείται από εκλεγμένους άλλων κομμάτων και θα συζητά τα κόκκινα κρατικά δάνεια, τις ληγμένες προεκλογικές υποσχέσεις, αναπάντητες ερωτήσεις σε υπουργούς - πρωθυπουργό και αναπάντητες (αναπάθητες) κλήσεις για δημοκρατία.

►Φυσικά οι εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη των δύο Βουλών θα γίνονται σε διαφορετικές κάλπες. Η μικρή Βουλή θα κυβερνά, η μεγάλη Βουλή θα ασκεί αντιπολιτευτική Δημοκρατία.

Ο Ψευτοθόδωρος ζητά για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ν' αναδεικνύεται χωρίς διαγωνισμό, αλλά με απ’ ευθείας ανάθεση στον γηραιότερο πρώην πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.

►Ο συνταγματάρχων Βαγγέλας ζητά κατάργηση του βρώμικου 86. Εννοεί τ' ογδοηκοστό  έκτο άρθρο του Συντάγματος περί μη ευθύνης υπουργών που έσαξε ο ίδιος και για πολλούς λόγους δεν προβλέπεται να ξανακάτσει σε τέτοιο θώκο. Ο φερόμενος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά ακόμη να θεσπιστεί ισόβιο αξίωμα βουλευτού για το βαρύτερο μέλος του τωρινού σώματος.

Σαμαράς: “Εγώ για τελευταία αναθεώρηση δεν ξανακάνω προεκλογική συγκέντρωση σ' αυτή την πλατεία γαμώ το κεφάλι μου ο μαλάκας”.

ΑΠΟ ΤΟ 1-1-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: