23/4/15

Χαμό τη λίστα σου, Σόιμπλε

Το πιάνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει στο ΜΕΓΚΑ:

«Ήρθε ένα βράδυ φορτισμένη από τη δουλειά της με φούρια και βαριά τσάντα καινούργια, γεμάτη χαρτιά, την οποία κατά λάθος απόθεσε πάνω στα μπάσα πλήκτρα μου. Τότε έβγαλα ένα αναπάντεχο ακούσιο  μραούμμμμμ που την ενόχλησε και μου πέταξε ένα προσβλητικό, “Σκάσε κι εσύ”. Φοβάμαι, κυρία Τρέμη, μη με απολύσει πριν απολύσουν εσάς από το κανάλι. –μικρή παύση- Δε σας ακούω…. Ναι; …. Κυρία Όλγααα!.... Μ’ έκλεισε. Μμμμραούμμμμμ!»

Πρέπει να ασκήσουμε και λίγη αντιπολίτευση για να μη μας χαρακτηρίσουν ως κυβερνητικά γουρούνια. Πάμε λοιπόν:
⇒Μεγάλωσε η συχνότητα στην οποία χρεοκοπεί η Ελλάδα για ευρωφιλελέδικα ΜΜΕ. Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μας χρεοκοπούσαν κάθε μήνα, με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας χρεοκοπούν δυο φορές τη βδομάδα. Άρα ο Σαμαράς, από αυτή την άποψη, ήταν καλύτερος πρωθυπουργός.

Ο Σόιμπλε καταγγέλλει τον Τσίπρα ότι έχτισαν με τον Σαμαρά. Για κάνα εξοχικό θα λέει. Η γκόμενα του ενός τσαντίστηκε με τον τραπεζίτη που τους δάνεισε για το αυθαίρετο.
«Κινδυνεύουμε να γίνουμε η επόμενη Ελλάδα», είπε ο Φιλανδός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Η κυβέρνηση της χώρας του απαιτούσε να καταντήσει η Ελλάδα όπως είναι τώρα, άρα θεωρούσε σωστή στρατηγική την επιδρομή της λιτότητας. Γιατί λοιπόν να μην τη χαρεί κι η ίδια; Μέγας εχθρός της πατρίδας του ο τύπος.

Δεν δίνει σέντσι λέει ο Σόιμπλε τον Απρίλιο. Ναι; Τότε κι εμείς το καλοκαίρι δεν δίνουμε ούτε πόντο στις Γερμανίδες τουρίστριες, να δούμε πώς θα μαζέψουν το χειμώνα τη λύσσα τους.

Διάγομεν διακαινήσιμο μεταπασχαλινή εβδομάδα ή διακινήσιμο με το μεταναστευτικό πρόβλημα ή διακαινάσιμο ταμάμ με την ποιότητα ενημέρωσης των ελληνικών μερκελικών ΜΜΕ;

Εντάξει και με Σαμαρά-Βενιζέλο είχαμε παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, αλλά:

  • Δεν ήταν βρώμικοι.
  • Κουβαλιόντουσαν άμεσα στην Αθήνα, έτσι δεν ταλαιπωρούνταν επαρχιώτες υπάλληλοι.
  • Δεν το έλεγαν κάθε μέρα τα κανάλια, άρα δεν υπήρχε κανείς κίνδυνος.
  • Ψάξτε την είδηση.
  • Είναι «απίθανο» οι υπουργοί Οικονομικών να υπογράψουν τη λίστα μεταρρυθμίσεων της Αθήνας στο Eurogroup της 24ης Απριλίου εκτιμά ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βλάντις Ντομπρόφσκις.
  • Είδηση: Τελικά υπάρχει λίστα.

Α, ναι...
-Χριστός ανέστη
-Πόσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: