28/4/15

Φίλα μου τα σύνορα

Ευρωπαϊκή σύνοδος πλανητών κόρη fish διέταξε άμεση σύλληψη εισόδου προσφύγων.

Οι πρόσφυγες συλλαμβάνονται στην έξοδο από τα καθεστώτα που τους έδιωξαν.

Φύλα μου ένα σύνορο για μια ώρα ανάγκης σου. Οι ηλίθιοι θέλουν να φιλούν τα σύνορα κατά το:
Όσο και να φυλάξεις τα σύνορά σου δεν αποτρέπεις την προσέλευση προσφύγων, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι αυτοί φεύγουν από τις χώρες τους όχι επειδή έμαθαν ότι τα σύνορά σου είναι αφύλακτα. Υπάρχουν άλλοι λόγοι, όπως ο πόλεμος. Οι Ευρωφιλελέδες μπορούσαν να διαφωνήσουν με την επέμβαση στη Συρία, που σίγουρα θα έφερνε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Ευρώπη. Ο τότε υπουργός (;) Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Βενιζέλος δήλωσε σύμμαχος στη στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία, πριν αυτή γίνει. Τελικά δεν έγινε. Ο πόλεμος έγινε με μισθοφόρους ISIS που δεν μπορούν σήμερα να ελέγξουν. Γιατί να μην υποθέσω ότι τα νήματα διεθνών εξελίξεων κινούν ηλίθιοι πέραν του υιού Μπους;
ΤΟΝΙ-ΜΠΕΝΙ: “Αν προλαβαίναμε να δώσουμε τις ακτές μας σε ιδιώτες τώρα θα είχαμε φράχτες στα θαλάσσια σύνορά μας”. (Μετά τη δημοσιοποίηση της δήλωσης αυτής αυτοκτόνησαν άλλοι 5 ψυχίατροι)

Ο Αντωνάκεν απειλεί τη Μέρκελ με πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα. Αυτός που έμπλεξε τον Βρούτση με τον Γκούτσι ζητά άμεση σύλληψη της ανεργίας για να μη διαφύγει σε άλλες χώρες της Ευρωγερμανικής Ένωσης.

Στην αντιπολίτευση φίλα προσκείμενα τα ΜΜΕ δεν βλέπουν ακόμα φύλλα “λαθρο”μεταναστών Ελλήνων στη Γερμανία.

Οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες προκοπή δε βλέπουν ως κρατικοδίαιτες και σκέφτονται ν' ασχοληθούν με το δουλεμπόριο ως ναυαγιακές εταιρείες.

Γκρεμίστε (τα) την τύχη των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: