27/3/15

Ιεριsos δηλητήριο

Ο Αντώνης Σαμαράς κατήγγειλε τη φετινή επίσημη παρέλαση:
«Τα άρματα μάχης και τα λοιπά στρατιωτικά οχήματα φέτος δεν κινήθηκαν με καύσιμα, αλλά τα έσπρωχναν νεοσύλλεκτοι φαντάροι, τα δε αεροπλάνα της παρέλασης ήταν της πολιτικής αεροπορίας που έκαναν υποχρεωτικά μια μικρή παράκαμψη πάνω από το Σύνταγμα πριν προσγειωθούν στα Σπάτα

Το ΠΑΜΕ ΚΚΕ οργάνωσε παρέλαση στην Ομόνοια, την «Κόκκινη Πλατεία», σύμφωνα με τον ΓΓ του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Χρυσή Αυγή βράδιασε στο Βερολίνο.

Σε πολλά μέρη της Ελλάδας λόγω κρίσης η παρελάσεις έγιναν με τα ίδια κοστούμια που χρησιμοποιήθηκαν και στην παρέλαση του Καρνάβαλου. Σε κάποιες πολύ φτωχές περιοχές μαζί με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου έγινε και η περιφορά του Επιταφίου.

«Οι Οθωμανοί ξανάρχονται», πρόβλεψε ατυχώς και φέτος η Ελεύθερη Ώρα για την 25η Μαρτίου. Για την 28η Οκτωβρίου η εφημερίδα αυτή προβλέπει ότι κάθε χρόνο οι Γερμανοί ξανάρχονται. Γι’ αυτό ο Αντωνάκης δεν επέτρεπε να κατέβουμε στο Σύνταγμα να γιορτάσουμε την εθνική παλιγγενεσία ή το «ΟΧΙ δα» που είπε ο Μεταξάς.

Σε αναπαράσταση, από το Κούγκι βγήκε ο Καμ(μ)ένος εθνοφωνασκών: «Αααααα!...»
Ο ΓΑΠαπακωνσταντίνου βγήκε καθαρός από το Πούγκι της λίστας Λαγκάρντ.

Έρχεται νέο υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο

Κάθε πέρσι και καλύτερα





Αγήματα από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑ ΜΗ και Αντιεξουσιαστές παρήλασαν μπροστά σε Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη, Λάτση, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μπέο και άλλους στον Μπαϊρακτάρη Μοναστηρακίου.

Σοφία Τούβλεψη: «Η Ελλάδα αποτελεί τη μόνη περιοχή της Βόρειας Κορέας όπου 24η και 25η Μαρτίου έγιναν παρελάσεις

Η Ελένη Μενεγάκη σε τηλεοπτική δήλωσή της μεταξύ άλλων ανέφερε προς τιμήν των ημερών: Ζήτω η 25η Μαρτίου 1940 ή ταν ή την πατάν, Ελευθερία η Αρβανιτάκη. Το «Όχι» το είπε ο Θόδωρος Καραϊσκάκης και με τα λίγα περσικά που ήξερε συμπλήρωσε Μολών Σαβέ πριν το ροκ χιτ της εποχής, «Του Κιτς μαν κλαίει».

-25η Μαρτίου κι από το πρωί ακούω «Βάζει ο Nτούτσε τη στολή του». Είμαι καλά;
-Είσαι Έλληνας.
-Πολύ διφορούμενο αυτό, γιατρέ μου.

Έτσι κι αλλιώς τι έγινε στις 25 Μαρτίου 1821; Τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: