24/3/15

Ελλάς – Ευρώπη – σκασμένο τόπι

Ισοπαλία απέσπασε η εθνική μας από τη μικτή Ευρώπης. Αρνήθηκαν να παίξουν Βαγγέλας-Σταύρος. Ο προπονητής της αντιπάλου ομάδος δεν έβαλε αλλαγή τον Αντώνη.

Οπαδοί και των δύο ομάδων φώναζαν διαμαρτυρόμενοι: "Ευρώπη / θυμήσου / η ΝουΔού μαζί σου".
Ο Μαρινάκης μετά τον δήμο και το λιμάνι βάζει στόχο να πάρει και τη Μητρόπολη Πειραιώς.
Δήλωσε ότι θα φτιάξει στον Πειραιά πειραματικά δέκα Πειραιαματικά σχολεία.

Για λογαριασμό του Ντάσελμπλουμ Ο Άμποτ και Κόστος Κοστέλο ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να μην καταθέσει το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις στις οφειλές προς το δημόσιο και να αποσυρθεί η απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
Με την προηγούμενη διοίκηση. Πήραμε τόσους δανεικούς παίκτες και ακόμα δεν ήρθε ανάπτυξη στην ομάδα. Και πώς θα κρατήσουμε τους ξένους παίκτες, αφού δε μπορούμε να τους πληρώσουμε; Μας απειλούν ότι θα μας διώξουν από την Ευρώπη. Και η ομάδα δε δείχνει να ανακάμπτει. Το κέντρο πα-παραπαίει κι ενισχύουμε την άμυνά μας με άχρηστο πανάκριβο εξοπλισμό. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πολλοί δημοσιογράφοι σχολιάζουν κοροϊδευτικά ότι δεν αντέχουμε στην ευρωζώνη πυρός. Μας πήραν πρέφα από την εποχή ΟΥΕΦΑ. Περιμέναμε ξένους να επενδύσουν ν’ αγοράσουν όσο-όσο, όχι την ΠΑΕ, αλλά την εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: