24/3/15

Ήσυχη θητεία

Ο Κώστας πήγε ήσυχος φαντάρος στην Αργεντινή και καθάριζε πατάτες με τον Μαραντόνα. Λοχία να τους τρέχει είχαν τον Μάριο Κέμπες.

Βέβαια η οικογένεια του Ήσυχου έφυγε τρέχοντας από την Αργεντινή στον Καναδά με τη χούντα του Βιντέλα. Τυχερός ήταν που υπηρέτησε στην Αργεντινή γιατί στον Καναδά θα τον έστελναν να υπηρετήσει στα δύσκολα σύνορα με την Αλάσκα, όπου λαθρομετανάστες τάρανδοι, καριμπού, αλλά και λαθρέμποροι της ποτοαπαγόρευσης λύκοι, όπως και πολικές αρκούδες που κλέβουν στερεό φυσικό αέριο, πολικές αλεπούδες με παράνομο συνάλλαγμα, φώκιες τσιγαράδες και άλλα καλά παιδιά) Πρέπει να έχεις γερό βύσμα για να σε στείλουν να υπηρετήσεις τη θητεία σου στα σύνορα με το Σικάγο ή το Σιάτλ.

Η Παραφυλλάδα διαφημίζει ένα παμπάλαιο μη θέμα ξεκαθαρίζοντας όμως, για το φόβο των κουλτουριαραίων, ότι ο Ήσυχος δεν υπηρέτησε στην Ελλάδα. Άρα υπηρέτησε αλλού, (στην Αργεντινή) κάτι που σύμφωνα με τον νόμο 3421/2005 τον απαλλάσσει. Εγκαλείται όμως ο Ήσυχος ότι έπρεπε να υπηρετήσει κι εδώ στα πάτρια εδάφη μια δεύτερη θητεία.

Οι παραγραφιάδες βρίσκονται στη μαρτυρική μεγαλόνησο Κύπρο να ρίξουν 10-12 μηνάκια έξτρα θητεία στην καθισιά τους. Κάποιοι μετά θα πάνε να ρίξουν άλλη μια αρπαχτή θητειούλα στην αδελφή Γερμανία που δίνει και καλό μισθό στους στρατευμένους της.

Χαζοχαρμόσυνοι διέδωσαν το διαδικτυακό τρέιλερ της Παραφυλλάδας πιστεύοντας ότι ο υφυπουργός είναι λουφαδόρος. Η Παραφυλλάδα και οποιοσδήποτε άλλος τσίμπησαν έτσι χρήσιμους βλάκες για επόμενες, πιο γερές δόσεις ρετσινισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: