29/3/15

Οι μπάτσοι είναι φίλοι μας

Μέγας κίνδυνος, σύντροφοι ανάρχες. Ο Πανούσης ξεφτιλίζει τον μπάτσο και θέλει να τον κάνει φίλο μας να μας κερνάει και τσιγάρο.
Ο μπάτσος είναι για να μας δέρνει, κύριε Πανούση, ακόμα και μετά από αγαστή συνεργασία μαζί μας, αφού έδειρε και τον κόσμο όλο, γιατί αυτή είναι η δουλειά του και καμία άλλη.

Σύντροφοι το σχέδιο είναι προφανές: θα κάνουν την αστυνομία φιλική στο λαό με συνέπεια να υπονομεύει την επαναστατική μας προοπτική.

Θα συνεχίσουμε τις προκλήσεις και τις καταλήψεις ώστε  να αναγκάσουμε την αστυνομία να μας χτυπήσει, αλλιώς προκοπή δεν κάνουμε. Δεν είναι αστυνομικό κράτος αυτό. Είναι ξεφτίλα να τους παρακαλάμε να μας δείρουν και να αρνούνται.

Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά. Αν δεν ανταποκριθεί η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας στις προκλήσεις οι μισοί από μας θα ντυθούν αστυνομικοί και θα πλακωθούμε μόνοι μας. Υπέρτατη θυσία για τον αγώνα.

Μια και αναφέρθηκες στην αστυνομία , φίλε φρίκουλα, από την προστασία ολίγων υψηλών, περνούν στην προστασία των πολλών και σεμνών προσώπων. Από αστυνομικός του σαλονιού, αστυνομικός της γειτονιάς του καδρονιού. Θα δίνει και το κινητό του στη γυναίκα μου και αυτή θα το δώσει στην κόρη μου. Χμ! Πάμε παρακάτω, γιατί δε συμφέρει.

Αντιραδιοφωνιστές καταληψίες, όχι μόνο η Πάτρα, έχει κι η Αθήνα ΑΝΤ-1. Κι εσείς δίνετε ενδιαφέρον στην ραδιοφωνική πλοκή στις χίλιες επαναλήψεις μετάδοσης του ίδιου αιτήματος. Κι από φωνή, μπατσάρα.

Εντάξει, το «Κόκκινο» είναι τηλεβόας της κυβέρνησης αριστερών. Γιατί όμως οι αντισεξουσιαστές δεν καταλαμβάνουν και τηλεβόα (μακρινό βόιδι) της Μέρκελ; Προτείνω το «Βήμα» FM.

Γενικά, σύντροφοι,  μπορούσατε να κάνετε επιλεκτικές καταλήψεις, δηλαδή σε διάφορους σταθμούς και μόνο σε εκπομπές που δε γουστάρετε. Το καταδικάζω βέβαια, αλλά είναι στιγμές που το φαντάστηκα και για κάποιους είπα από μέσα μου «Καλά να πάθετε».

Την ΕΡΤ την κατέλαβαν και έδιωξαν από το κτήριο τα ΜΑΤ, τα οποία όμως τώρα τα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, αναγκαστικά το «Κόκκινο» το κατέλαβαν οι αντιεξουσιαστές, που δε μπορούν πια να συνεργαστούν με την επίσημη αστυνομία.

«Ως αντιεξουσιαστές και ως άνθρωποι σκεφτόμαστε να κάνουμε κατάληψη όχι στη ΝΕΡΙΤ, αλλά στην ΕΡΤ. Χρειάζεται υπομονή, σύντροφοι, η ΝΕΡΙΤ δε μας ενοχλεί γιατί την έφτιαξε η Δεξιά. Όταν οι δήθεν αριστεροί ξαναφτιάξουν την ΕΡΤ θα τους κλείσουμε το στόμα. Μπορούμε βέβαια να πάμε από τώρα, απέναντι στο μέγαρο της ΕΡΤ είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που απολύθηκαν και κάνουν διαδικτυακό πρόγραμμα. Πρέπει να τους κλείσουμε κι αυτούς. Μαύρο παντού όπου υπάρχει αριστερός λόγος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: