25/3/15

Κάθε χώρα έχει τους αντιεξιουσιαστές που της αξίζουν


Η στήλη μας τελεί υπό κατάληψιν από εκδιωχθέντες συναδέλφους που ήταν "Στο Κόκκινο".

Ο πρώτος επικεφαλής αριστερής κυβέρνησης στην Ευρώπη  πήγε Βερολίνο και όλα τα γνωστά ραδιόφωνα και κανάλια στην πατρίδα του την Ελλάδα ήταν με το μέρος της Μέρκελ, των «αγορών», των κεφαλαιοκρατών, της πλουτοκρατίας του ΚΚΕ και όπου γη άλλο όνομα. Ακόμα και ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι πια αντικυβερνητικός, υπό κατάληψιν.

Όποιος εκφράζεται υπέρ της αριστερής κυβέρνησης κλείνει. Οι μνημονιακοί Μπόμπολες, Ψυχάρηδες, Βαρδινογιάννηδες βρήκαν σύμμαχους από εκεί που δεν το περίμεναν. Στην Ελλάδα έχουμε χούντα των νταβατζήδων, πάνω από την αριστερή κυβέρνηση και κάθε χώρα έχει και τους αντιεξουσιαστές που της αξίζουν.
Αντιμνημονιακό αριστερό λόγο εκφράζει και ο αυτοδιαχειριζόμενος Φλας 96. Πολλοί αριστεροί ακροατές στρέφονται εκεί. Είναι εύκολο να τον φιμώσουν κι αυτόν οι μνημονιάκηδες μπαχαλάκηδες. Ούτε μηνύσεις, ούτε αγωγές, ούτε «σου στέλνω το ΣΔΟΕ και σε ξετινάζει». Τώρα σου στέλνω μια συμμορία φρικιών και τελείωσες. Αν αυτό δεν είναι τρομοκρατία τότε δεν είναι. Ναι, τρομοκρατία θα ήταν αν τολμούσαν τα παλικάρια να καταλάβουν σταθμό ή κανάλι των γνωστών εκδοτών. Σα να λέμε να ορμήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της ομάδας.

Κάτω η Νέα Ευρωκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: