13/3/15

Τριγωνικές ανισότητες


Όλες οι τριγωνικές συναλλαγές είναι άνισες απέναντι στην εφορία.

Τριγωνική ανισότητα: Κάθε πλευρά σε τρίγωνο είναι μικρότερη από το άθροισμα των δύο άλλων και μεγαλύτερη από τη διαφορά τους.

Προσοχή, υπάρχει και η πολυγωνική ανισότητα: Το ευθύγραμμο τμήμα που ενώνει δύο σημεία είναι μικρότερο από κάθε τεθλασμένη που ενώνει τα σημεία αυτά.

Για να μην παραμυθιαζόμαστε όμως, σε πραγματικούς αριθμούς η τριγωνική ανισότητα είναι:

Έχω άνισες τριγωνικές συναλλαγές με τη γυναίκα μου. Της δίνω 100 € για ψώνια και μου φέρνει ένα σλιπάκι,  προφανώς υπερτιμολογημένο.

Ο Νταλάρας με τη γυναίκα του είχε τριφωνικές συναλλαγές.

Η ΝΔ έκανε τριγωνικές κυβερνητικές συναλλαγές με θυγατρική οφσόρ το ΠΑΣΟΚ. Δεν άντεχαν τη ΔΗΜΑΡ γιατί αναγκάζονταν σε τετραγωνικές συναλλαγές.

Η προηγούμενη κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν δεν απατώμαι) σκόπευε να περάσει τις μητρικές εταιρείες θυγατρικών για τριγωνικές συναλλαγές, κυρίως υπεράκτιων, στις υποάκτιες, αρμοδιότητας του ΕΟΤ που ως υποάκτιες θα τις χαρακτήριζε ως αυθαίρετα κτίσματα που δεν κατεδαφίζονται.

Μπλέξαμε τις βούρτσες με τις βρούτσες. Τριγωνικές συναλλαγές Βαρδινογιάννη-Λάτση με Βρούτση ο οποίος ως υπουργός κατάλαβε ότι οι επιχειρηματίες αυτοί πληρώνουν τόσο κόσμο που φορολογείται, άρα δε χρειάζεται να πληρώνουν και την εφορία.

Τριγωνική συναλλαγή κάνουμε και όταν ζητάμε λεφτά για τα κάλαντα και δεν κόβουμε απόδειξη.

Στο τρίγωνο των Βερμούδων υποτίθεται ότι έχουμε εξαφανίσεις αεροπλάνων και πλοίων. Στο τρίγωνο των συναλλαγών έχουμε εξαφανίσεις φόρων.

Τριγωνική συναλλαγή κάνεις και όταν αγοράζεις τρίγωνα Πανοράματος. Όταν τα τρως κάνεις τριγωνική κοιλιά τραγί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: