16/3/15

Ποδοσφαιρι(κα)κός χειμώνας

ΠΑΟ μπορείς να πρωταθληθείς. Στην Ελλάδα όλα γίνονται.
ΠΑΕ ΕΠΟχής
«Αλλαγές στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όπου θα συμμετέχουν μόνο έξι ομάδες. Οι τέσσερις θα βγαίνουν στην Ευρώπη και οι υπόλοιπες δύο θα υποβιβάζονται.»
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
Μετά την τελευταία εντός έδρας απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ η Παναγιά είναι έτοιμη να στείλει τον Αναστασιάδη στο διάολο.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ…
…ζητούν από την εθνική Βαρουφάκη να παίζει μόνο φιλικά παιχνίδια στις διαπραγματεύσεις, γιατί, είπαν, ότι αν εκνευρίσουμε τους δανειστές μας θα πάρουν την Ελλάδα με κακό μάτι. Αλλά θα την πάρουν.
ΦΑΣΕΙΣ
Το φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα είναι το πιο συναρπαστικό και απρόβλεπτο. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα διακοπεί για μία βδομάδα, πότε θα ξαναρχίσει και πότε θα ξαναδιακοπεί. Δεν ξέρουμε πότε θα απαγορευθεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο και πότε οι φίλαθλοι θα κάνουν αποχή.
Αθλητική Ένωση Κατσαπλιαδοπολιτών
Αν η κυβέρνηση πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων, τότε η ΑΕΚ μόνο με κρατικά λεφτά θα μπορέσει να φτιάξει γήπεδο στο Μόντε Κάρλο του Άλσους Νέας Φιλαληθείας. Αν πάψει διά παντός η πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων τότε η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να ζητά γήπεδο.
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ…
..διαψεύδει ότι ο Ολυμπιακός θα πάει σε πρόωρους τίτλους. Αν δούμε ότι χάνουμε θα προχωρήσουμε σε προαπαιτούμενα πέναλτι.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ
Είχε δηλώσει το καλοκαίρι: «Χαρήκαμε που πήρε το παγκόσμιο κύπελλο η Γερμανία, γιατί αν το έχανε τότε Μέρκελ και Σόιμπλε θα νευρίαζαν και θα ξέσπαγαν στους εύκολους, δηλαδή   εμάς. Θα μας καθυστερούσαν τις δόσεις και θα έβγαζαν πρωθυπουργό τον Τσίπρα».
ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΣΟΔΟ
Ο Μαρινάκης κατηγορείται ότι κάποτε δωροδόκησε διαιτητή σε στημένο από τον Μπέο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: