18/3/15

Εμπροσθογεμές αθλητικό δελτίο με πολιτικές προεκτάσεις

Ο Γεωργιάδης υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όχι ο Άδωνης να ησυχάζαμε εμείς οι απλοί τηλεθεατές και πολίτες.

Ο Ιμπραήμοβιτς είπε «Παίζω 15 χρόνια, ποτέ δεν είδα τόσο άχρηστο διαιτητή σ' αυτή τη σκατοχώρα». Κακώς η Γαλλία παρεξηγήθηκε. Φανταστείτε να ήταν ο παίκτης στην Ελλάδα πόσο θα έκανε να δει τέτοιο και χειρότερο διαιτητή. Από την άλλη, εντάξει η Γαλλία δεν πρέπει να αισθάνεται περήφανη που την κυβερνάει ο Ολάντ, αν είχε όμως τον Σαμαρά;  

Η ερχόμενη αγωνιστική επιτέλους θα γίνει με παρουσία φιλάθλων, να δούμε και καμιά φάση της προκοπής. Με έξτρα περιποπίηση στα δελτία ειδήσεων.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μ’ αρέσει: «Έξτρα από δω, ρε».

Αν ο αρμόδιος υφυπουργός έπαιρνε απόφαση και την θεσμοθετούσε μετά από αιματηρά ή γενικά πολύ βίαια επεισόδια οπαδών αυτομάτως αποβάλλεται από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει η ομάδα και από την επόμενη περίοδο θ' αγωνίζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία τότε οι ίδιοι οι σύλλογοι-εταιρείες θα εξαφάνιζαν σε μια ώρα τα επεισόδια.

Ο Ήσυχος υφυπουργός Άμυνας "Αργεντίνος", η σύμβουλος του Βαρούφ πέρασε από Ισημερινό-Περού, αντιμνημονιακό βιβλίο έβγαλε ο Περουβιανός Πιπίνης, από κει λοιπόν λογικά και ο προπονητής της εθνικής μας. Με τον Μαρκαριάν η εθνική μας θα παίζει λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο Ουρουγουάης με αρμένικες βίζιτες στις εστίες των αντιπάλων. Οι Νοτιοαμερικάνοι κυβερνητικοί μας ας το μελετήσουν αυτό το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: