11/3/15

Αριθμητική σεξουαλική πολιτική

Η Μέρκελ και οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες φτιάχνουν το τέταρτο ράιχ-αυτοκρατορία, επειδή αντιπαθούν το τρίτο ράιχ του Χίτλερ και τον τρίτο (τον μακρύτερο) δρόμο για τον σοσιαλισμό.

Το ΚΚΕ ιδρύει με τη Βόρεια Κορέα την Πέμπτη Διεθνή, γιατί αντιπαθεί την Τέταρτη Διεθνή του Τρότσκι. Από τα ράιχ αντιπαθεί μόνο τον Βίλχεμ Ράιχ τον οποίο διέγραψε το θανόν Κομμουνιστικό Κόμμα Γερμανίας, ένεκα και της «Σεξουαλικής Επανάστασης» που εκείνος διακήρυξε ως εκ των θεμελιωτών της ψυχανάλυσης.

Έτσι, με βάση τα παραπάνω ο πρώην βουλευτής του Στρ. Κόρακας επικεφαλής της κομματικής παράταξης στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ζήτησε το κλείσιμο των μπουρδέλων σε όλα τα νησιά της …επικράτειάς του.  Αυτό βέβαια δύσκολα θα γίνει γιατί αυτά τα νησιά έχουν πολλούς φαντάρους, δηλαδή έτοιμη πελατεία σε επιχειρήσεις που –σημειωτέον- λόγω φύσης και τάξης μεγέθους κινδύνων είναι οι πλέον συνεπείς στη γειτονιά.

Ο Καμμένος ΥΠΕΘΑρχης οφείλει να παρέμβει γιατί η στράτευση δεν πρέπει να καταντήσει «Δε γαμπείς που δε γαμπείς, γιατί δεν πας φαντάρος;»

Βέβαια αν κλείσουν οι οίκοι ανοχής σε μια περιοχή τότε η δραστηριότητά τους θα μεταφερθεί αλλού και θα γίνει όλος ο τόπος (επισήμως) μπουρδέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: