19/2/15

Ψηφίσαμε τους νεοκομμουνιστάς και γίναμε Σοβιετία

Η Αθήνα κινδυνεύει από σοβιετικό πάγο
Δυστυχώς το GRexit είναι μύθος. Δύσκολα θα γυρίσουμε τη δραχμή στην τσέπη μας. Τι να το κάνεις το ευρώ άμα δεν έχεις μία; Θέλω δραχμή. Να μην λέω ότι ο μισθός μου είναι 900, αλλά ότι είναι 300 χιλιάδες με στρογγυλοποίηση.

Μπελάς το αποτέλεσμα των εκλογών που έκανε ο προστατευόμενός της σπίρτο μοναχό Σαμαράς που αντί να της πει ευχαριστώ για την υποστήριξη (καλό παιδί ο Αντωνάκεν κ.τ.λ.) της φορμάρισε από πίσω το ΚΝιτάκι.

Εντάξει, ο Αντωνάκεν έσωσε τις γερμανικές τράπεζες, αλλά στο τέλος της έφερε πονοκέφαλο. Βέβαια, οι εκλογές, κυρία Μέρκελ, δεν είναι διακοσμητικές στην Ελλάδα. Ούτε στη Γερμανία. Όλοι οι Έλληνες θα δεχτούμε με χαρά οποιαδήποτε επόμενη γερμανική κυβέρνηση χωρίς εσένα και τον Σόιμπλε.

Στα αθλητικά τώρα, Σαμαράς, Βενιζέλος σαν προπονητές ποδοσφαίρου κατέβαιναν στο ματς των διαπραγματεύσεων με την ομάδα να έχει εντολή για ένα σύστημα: γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.

Δεν πάθαμε τίποτα με τις εκλογές, δεν πάθαμε τίποτα με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ στην κυβέρνηση, δεν πάθαμε τίποτα από τις διαπραγματεύσεις, άντε να μετρήσουμε τι πάθαμε με Σαμαρά και Βενιζέλο τρομάρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: