10/2/15

Μπένι Τέλος

Για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του Τσίπρα μίλησε και ο Βαγγγέλας. Δεν πρόσεξα αν θα τις υπερψηφίσει ή όχι, ίσως επειδή δε μ’ ενδιαφέρει. Θυμάμαι μόνο ότι εμφανίστηκε λίγο-πολύ ως αντιστασιακός κόντρα στη δεξιά κυβέρνηση Σαμαρά στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος και έλεγε σε όλους ότι δεν πρέπει ποτέ να φέρουμε αντίρρηση στους κατά Μέρκελ Γερμανούς.

Η μηχανή του χρόνου ξαναχτυπά. Τόνι-Μπένι: «Θέλουμε να συνεχιστεί η γερμανική κατοχή και το 1945 για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού».

Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη των Γερμανών βιομηχάνων. Γι’ αυτό μας απειλούσαν με πιθανό GRexit, για να φανεί δικός μας φόβος. Η σημερινή κυβέρνηση όμως, όπως φαίνεται, έχει καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων και ΕΛΛΑΔΑ: «Φράου Μέρκελ, συγνώμη που μ’ απείλησες».

Η Σοφία Τούβλεψη έκρουσε τον τηλεοπτικό κώδωνα προεκλογικά για πιθανή έλλειψη χαρτιού υγείας αν κερδίσει ο Τσίπρας, όχι επειδή ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή δεν ήθελε. Το είπε λοιπόν για να προσέξουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι μόλις αναλάβουν καθήκοντα και να πουν: «Προσοχή, το μόνο που μας νοιάζει είναι μην επαληθευτεί η Τούβλεψη. Αγοράστε από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών όσο περισσότερο χαρτί υγείας μπορείτε και μάλιστα πολυτελείας, γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και καταδέξιους πάκους κωλόχαρτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: