10/1/15

Τέτοιον Σαμαρά ούτε ο Διάολος

Κάθε χώρα έχει τον Αντωνάκη που αξίζει στη Χρυσή Αυγή της.

Ρε Αντωνάκεν, δε φτάνει που κυρίως εξαιτίας σου δεν έχει η χώρα μας μεταναστευτική πολιτική, τι σχέση έχουν οι μετανάστες στη χώρα μας με τους φανατικούς μουσουλμάνους της πρώην αυτοκρατορίας Γαλλίας; Σε τι σχολείο πήγες; Στην ιστορία είχες απαλλαγή; Πιστεύεις π.χ. ότι όσοι βαπτίστηκαν χριστιανοί είναι ίδιοι με τον Χίτλερ που έψησε Εβραίους;

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτα μπροστά μου». Δεν το είπε ο Αντωνάκης Σαμαράς, το είπε άλλο στέλεχος της ΝΔ, πρώην πρόεδρος ΤΕΙ που μπήκε με όπλο και απειλούσε σε κέντρο που φιλοξενούσε αφιλόξενα παιδάκια που προφανώς πρέπει να έχουν πολιτικό άσυλο. Καλός μαλάκας, αλλά ήρθε δεύτερος γαμώ το κεφάλι του.

Αντωνάκη, σκέφτηκες επιτέλους για κάθε ακροδεξιά ψήφο που συμμαζεύεις μπορεί να χάνεις άλλες;

Ακόμα και η υπερσυντηρητική Φιγκαρό της Γαλλίας φτύνει τον Σαμαρά μας που χρησιμοποίησε στην προεκλογική του εκστρατεία το δολοφονικό χτύπημα στο Charlie Hebdo.

Η ΝΔ βγαίνει τρίτη σε νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας Μοντ στη Γαλλία.

Ο Κωστάκης Καραμανλής επέλεξε για διάδοχό του τον Σαμαρά στη θέση της Ντόρας. Τι κατάφερε; Εκτός που έχουμε πρωθυπουργό τον γαμώ το κεφάλι μου ο μαλάκας, κονομήσαμε για διάδοχό του τον Κυριάκο.

Η κ. Παναγιωταρέα μας ενημέρωσε ότι ο Μεγαλέξανδρος Φιλίππου τελικά δεν θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ. Ο Αντωνάκης Σαμαράς ήθελε να τον τοποθετήσει στο νομό Σερρών, ο ίδιος ήθελε στην Πέλλα και οι Καραμανλήδες τον ήθελαν στον τάφο του στην Αίγυπτο.

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤΑ
Υπάρχει πιο τιμητική θέση σε ψηφοδέλτιο επικρατείας από την πρώτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: