31/1/15

Μετεκ-λογικά επακόλουθα

Οι Γερμανοί ξανάφυγαν
Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντωνάκεν Σαμαράς ζήτησε συνάντηση με τη καγκελάρα της Γερμανίας κ. Μέρκελ για να χαράξει αντιπολιτευτική γραμμή. Ακόμα περιμένει και ζητά να οριστεί πιθανό ραντεβού για πριν το Πάσχα ώστε να είναι ακόμα πρόεδρος της ΝΔ.

Νέα Βενιζέλειος ρητορική άρια: «Η ύστατη έβδομη κοινοβουλευτική θέσις που καταλάβαμε τελικά είναι καλύτερη της τρίτης στην οποία στοχεύαμε, διότι αυτός που προκατείχε αυτήν (το ΠΑΣΟΚ) βρέθηκε στην τελευταία, αντιθέτως το ΚΚΕ που κατείχε την τελευταία θέση ανέβηκε και κατέλαβε την πέμπτη». 

Από Αδ-Όνειδος πολιτεία ο Γεωρημάδης δεν απέσυρε τις καταθέσεις του από ελληνικές τράπεζες. Ο Πάγκαλος δεν αυτοκτόνησε. Δε γίνονται όλα από τη μια μπαρούφα στην άλλη.

Η πρώτη εξαγγελία Σαμαρά εκπληρώνεται μετεκλογικά. Θυμίζουμε κάθε βδομάδα ο τέως πρωθυπουργός υποσχόταν επιστροφή κλεμμένων στους ένστολους. Η επιστροφή χρημάτων στους στρατιωτικούς γίνεται από τον Καμμένο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Γι’ αυτό ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ. Για να υλοποιηθούν όσα έλεγε ο Σαμαράς. Ακόμα και το σκίσιμο των μνημονίων».

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ: «Ίσως ήταν καλύτερα να τα υλοποιούσαμε ως κυβέρνηση και όχι ως αντιπολίτευση».

Επιτέλους ένας δημοσιογράφος ο Γ. Ρουμπάτης διοικητής της ΕΥΠ. Το ηλίθιο σύνθημα «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» επαληθεύεται, έστω τυπικά. Ηλίθιο είναι επειδή αυτοί που το φωνάζουν δεν ξέρουν ότι αστυνομικοί, κυβερνητικοί και μη βουλευτές, υπουργοί και λοιπά πολιτικά στελέχη είναι ρουφιάνοι των δημοσιογράφων. Το ανάποδο σπάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: