10/1/15

ΣΑΜΑΡΑΣ ΖΑΠΠΕΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΕΤΟ

Λένε ότι η μεγαλύτερη θεσμική αλλαγή που πετύχαμε στο ελληνικό δημόσιο είναι η κατάργηση της Παπαρήγα, αλλά έχουμε και εισοδηματικές επιτυχίες. Πρέπει π.χ. να έχεις υψηλά εισοδήματα για να μπορείς να υπογράφεις να ζουν άλλοι με 300-400 ευρώ το μήνα.

Ακόμα, στην Ελλάδα η απεργία πείνας έγινε απεργία διαρκείας σχεδόν πέντε ετών.

Στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα είχαμε μεγάλες διπλωματικές επιτυχίες. Κανείς, ας πούμε, δεν ξέρει τι χρώμα έχουν οι κόκκινες γραμμές που βάζουμε πριν από κάθε συνάντησή μας. Βρήκαμε και πολλά ισοδύναμα μέτρα που αναγκάσαμε την τρόικα να τα δεχτεί, όπως τους φόρους των πλουσίων να τους πληρώνουν οι φτωχοί. Ευχαριστώ. Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Έτσι πρώτα παίρναμε τα μέτρα που θα μας ζητούσε η τρόικα, για σιγουριά παίρναμε και κάτι παραπάνω και μετά ξεκινούσαμε τις διαπραγματεύσεις. Και οι διαπραγματεύσεις γίνονται για ζέσταμα. Μετά πάντα ακολουθεί ερωτική πράξη, που αν χαλαρώνατε θα την απολαμβάνετε.

Παραδέχομαι ότι ίσως δεν ήμουν έτοιμος να σας κυβερνήσω, ούτε εσείς όμως ήσαστε και εκφράζατε και διαμαρτυρίες. Όχι όμως όλοι. Οι περισσότεροι που διαφωνούσαν ή απλώς πλήττονταν μακάβρια από την κυβερνητική μνημονιακή μας  πολιτική δεν κατέβαιναν σε διαδηλώσεις. Σε αντάλλαγμα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (ΠΡΟφυλάκισης του ΠΟλίτη) τους χαρίζει άθικτα τα χημικά που θα τους πέταγε, έτσι οι μη διαδηλωτές μπορούσαν να τα πουλήσουν και να κονομήσουν παρακάμπτοντας έτσι τα νέα μέτρα και τόνωσαν και την αγορά. Ένα αυθόρμητο χειροκρότημα, παρακαλώ, ευχαριστώ.

Και να ξέρετε, όταν προεκλογικά οξύνω την ένταση χωρίς λόγο, σίγουρα υπάρχει λόγος.

Η μεγαλύτερη προσφορά μας στην εδραίωση της δημοκρατίας ήταν η ανάδειξη των χρυσαυγιτών οι οποίοι με τα καμώματά τους, στα οποία σχεδόν τους υποχρεώσαμε προχωρήσουν, έσκαψαν το λάκκο της χούντας. Θα προχωρήσουμε σε στοχευμένη μείωση φόρων, δηλαδή αν τους πετύχουμε. Αν δεν τους πετύχουμε δεν μειώνονται. Ο Κικίλιας άσκησε τα καθήκοντά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη συλλήβδην. Προστάτευσε τον πολίτη από τη Δημοκρατία.

Η διαφάνεια είναι το πρώτο για το οποίο μεριμνήσαμε. Ακόμα και να κλάσω θα το μεταδώσει η ΝΕΡΙΤ και θα το μάθετε. Η προεκλογική δραστηριότητα μεταδίδεται ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡ και κάθε Κυριακή βράδυ οι καλύτερες φάσεις και όλα τα σκορ  των δημοσκοπήσεων. Μ' εμάς δεν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων, επειδή οι Έλληνες τα λεφτά τους δεν τα βάζουν στην τράπεζα, αλλά τα επενδύουν σε ακίνητα. Έτσι πριν τους πλειστηριασμούς θα γίνει κούρεμα δωματίων.

Χαιρόμαστε που λογικέψαμε εκτός από τη Χρυσή Αυγή και τα τρία ΠΑΣΟΚ που ανήκουν πια στην ΚενΤροϊκαριστερά.

Εμείς δε θα βγάλουμε την Ελλάδα από το ευρώ κι ας λένε κάποιοι ότι θα τη βγάλουν από το μάρκο. Κάποιοι ανόητοι Έλληνες επέστρεψαν στη χρυσή λίρα, αλλά δεν έχουν μία. Ναι, μ’ εμένα, με το Σαμαρά στην Ελλάδα θα γίνει της Κορέας. Όχι όμως της Βόρειας.

Σύνθημά μας ένα:
  1. Ελληνικό Δημόσιο Ιδιωτικού Δικαίου
  2. Ευρωπαϊκή Ένωση Γερμανικού Δικαίου
  3. Διεθνείς Σχέσεις Οθωμανικού Δικαίου
  4. Επαναστατική Προοπτική Κληρονομικού Δικαίου
  5. Τηλεοπτική Διακυβέρνηση Επικοινωνιακού Δικαίου
  6. Δημόσιες Διαλέξεις Ευεργετικού Δικαίου
  7. Μικροαστικό Δίκαιο και Φορολόγηση Άφαντου Οικονομικού Δικαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: