7/1/15

Ευτυχές ο νέος 2004

Αφοί Ντάλτον
Πρόεδρος κυβέρνησης (πρωθυπουργός) Σαμαράς. Αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Βενιζέλος. Τι κοινό έχουν;
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΗ;
Είναι και οι δύο γαμπροί πλουσίων.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25/1…
…δεν θα χρειάζεται ν’ ασχολούμαστε με τέτοια μούσμουλα.
Τον Μελισανίδη τον πήρε είδηση η (όποια) κυβέρνηση της Λιβύης και βομβάρδισε δεξαμενόπλοιό του που έκανε λαθρεμπόριο καυσίμων. Ο τύπος μέσα στη χλιδή θέλει και το Άλσος Νέας Φιλαδελφείας. Έβαλε και τα τσιράκια του οι Ορίτζιναλ κυκλοφορούν και δέρνουν τον δήμαρχο. Ποτέ πια τέτοια.

ΣΑΜΑΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΠΟΡΠΙΣΜΑΤΑ
Μέχρι και τον Φορτσάκη, τον πρύτανη των ΜΑΤ θα έχει βουλευτή η ΝΔ του μέλλοντος. Το μέλλον όχι δικό της.
ΕΥΡΩΠΕΗ
Τι πρόσφεραν στην Ευρώπη πρόθυμοι της Μέρκελ τύπου Σαμαρά με το φασιστικό τους παρελθόν και κακό συναπάντημα; Ό,τι και η Μέρκελ;
ΚΑΦΕΤΖΟΥ
Εντάξει, ρε Αντώνη, μάθαμε τι κακό θα μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑς. Γιατί δε μας λες τι καλό θα μας κάνεις εσύ; Επειδή δεν θα κυβερνάς εσύ; Τότε μη μας χαλάς την ησυχία μας, γιατί και τα νεύρα μας έχουν όρια.
ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ;

ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….
….αλλά τον έστησε γιατί δεν της ερχόταν αυτός.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
Θυμάστε που πήγε εκεί συνοδευόμενος (γιατί;) από Έλληνες επιχειρηματίες, όπως Βρυώνης της νύχτας, Μελισανίδης των τιμών των καυσίμων, εκπρόσωπος Μπόμπολα και άλλοι; Πήγε λέει για να φέρει επενδυτές στην Ελλάδα και το μόνο που κατάφερε ήταν να κλείσει εκεί ο Μπόμπολας να φτιάξει το μετρό της πρωτεύουσας του Κατάρ. Ας τον ψηφίσει ο σύντροφος Μπόμπολας, εμάς τι μας μπλέκει και μας τον κατεβάζει υποψήφιο;
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
-Κύριε απερχόμενε Σαμαρά, τι ακριβώς απέφερε η υποχρεωτική λειτουργία εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές;
-Σίγουρα όχι αύξηση του τζίρου, σίγουρα αύξηση του κόστους λειτουργίας, αλλά και αύξηση των εσόδων της ΔΕΗ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Έδειξε ότι ακόμα και η δουλοπρέπεια έχει όρια, αν και η ηλιθιότητα που απαιτείται για τους θιασώτες της μόνο όρια δεν έχει.
ΔΕ ΜΠΟΥΛΑΕΙ
Ποιος μαύρος θα βρεθεί να πουλά dvd με ομιλίες Σαμαρά; Ο μαύρος  Σεπτέμβρης, ο μαύρος Πητ ή ο μαύρος ο σκύλος ταμ-ταμ-ταμ;
ΓΑΠ ΒΕΝΙΖΕΛΕΟΣ
Υπάρχουν δυο είδη ήττας. Η ήττα που προηγείται των εκλογών και η ήττα που έπεται. Η πρώτη κρατά και μετά.
ΔΕ ΜΑΣ ΧΕ
Δε θα ρωτήσω καμιά Μέρκελ και κανέναν Σόιμπλε τι θα κάνω για το δικό μου μέλλον. Θα ψηφίσω ό,τι γουστάρω και, ομολογώ, ό,τι θεωρώ ότι δεν γουστάρουν αυτοί.
ΕΘΝΟΣΩΒΡΑΚΟΙ…
…τώρα είναι που η Ελλάδα δίνει μάθημα στον υπόλοιπο κόσμο μετά το 1821 και το 1940. Και το κάνει με Αριστερά. Εσείς λείπετε σε τσάι-πάρτι με τους κατακτητές.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
ΠΟΝΤΙΟΣ: Θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ;
ΠΙΛΑΤΕΣ: Συ ρίζας.
ΨΗΦΟ ΣΤΑ 19
Στους 18ρηδες κόψαμε το μέλλον, μην τους έχουμε και να ψηφίζουν εναντίον μας. Η ελληνική γραφειοκρατία εξυπηρετεί την εκάστοτε κυβέρνηση. Την εποχής της ιλιγγιώδους ταχύτητας μεταφορών πληροφορίας δεν προλαβαίνει σ’ ένα μήνα να συμπεριλάβει στους εκλογικούς καταλόγους 100 χιλιάδες ψηφοφόρους γεννηθέντες το 1997. Από αυτούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έπαιρναν από 2%.
ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Διώξαμε τους νέους από την πατρίδα μην τους πληρώσουμε και τα εισιτήρια να έρθουν να μας μαυρίσουν. Λογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: