26/1/15

Αντώνης Χαλαράς

Ο Γκούφυ Σαμαράς δεν πήγε να παραδώσει το Μαξίμου στον Τσίπρα γιατί είχε απλήρωτο το φως το νερό το τηλέφωνο και τη μονταζιέρα του υπογείου.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο ΓΑΠ φταίει.

Ο Σαμαράς συνεχίζει την καταστροφή της ΝΔ: αρνείται να παραιτηθεί, παραβιάζοντας την «ιερή» παράδοση του κόμματος που ξεκίνησε με τον αείμνηστο Ράλλη το 1981.

(ΕφΣυν)
Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, σχολιάζει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να απορρίψει το θρησκευτικό όρκο. «Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μία παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία», ανέφερε η κ. Σπυράκη.

Παράδοση αιώνων ήταν και η τουρκοκρατία, κοπέλα μου, έπρεπε να τη διατηρήσουμε; Από την άλλη τι πας και μπλέκεσαι, μωρή, με τα πιστεύω του αλλουνού; Στο κάτω-κάτω ο Θεός ή ο λαός έδωσε εντολή στον Τσίπρα να κυβερνήσει;

Μάθε και λίγη ιστορία. Η ορκωμοσία του πρωθυπουργού και κατόπιν των υπουργών-υφυπουργών, είναι κατάλοιπο της ελέω Θεού βασιλείας. Θυμίζουμε, αυτό το εκμεταλλευόταν ο Πάπας και όρκιζε αυτούς που ήθελε, κάτι που επέφερε τον προτεσταντισμό και το 40ετή αιματηρό πόλεμο μεταξύ Ευρωπαίων καθολικών και "διαμαρτυρόμενων". Η απελπισία του Ερρίκου Ντινάν και πολλών άλλων οδήγησε στην ίδρυση του μόνου ειρηνικού, του Ερυθρού Σταυρού. ΤΕΛΟΣ
 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Η Σοφία Τούβλεψη παραπονέθηκε ότι υπάρχει έλλειψη χαρτιού υγείας από τις τουαλέτες της Βουλής.

ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΒΛΕΨΗ
Ξεκίνησε η καταστροφή της χώρας. Χαράματα Δευτέρας πέθανε ο εθνικός μας τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος. Και αυτό δεν είναι τίποτα. Αμέσως μόλις έφυγε η ΝΔ από την κυβέρνηση χάλασε ο καιρός. Ποιος ξέρει αν θα υπάρχουν σφουγγαρίστρες στα σούπερ-μάρκετ.

ΞΥΠΝΑ, ΧΑΡΙΛΑΕ
Το ΚΚΕ «δεν πρόκειται να δώσει ψήφο στήριξης ή ανοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: