20/1/15

Επιστολαί και οι λήθης ύποπτοι

Οψίμως δεχόμεθα καθημερινώς πολλάς επιστολάς. Όλοι ανησυχούν τι θα γίνει η Ευρώπη αν την Ελλάδα πάψουν να κυβερνούν Βούλτεψη, Ντινόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Αθανασίου, Σαμαράς, Βενιζέλος, συγνώμη, λάθος, αυτός είναι για ομορφιά.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΡΚΕΛ
 Ελλάδα έχει τους πιο άχρηστους δεξιούς κομματάρχες της Ευρώπης. Βγάζουν τους αριστερούς στην κυβέρνηση. Ακολουθούν οι Ισπανοί Όλα δείχνουν ότι η ανεργία ανεβαίνει μαζί με την αριστερά. Ας έδιναν δουλειές να κερδίσουν τις εκλογές.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ
Βορίδη, την κάτσαμε. Αν μόνος τρόπος να αποτρέψουμε την επέλαση των αριστερών είναι να κάνουμε πραξικόπημα χάσαμε. Έπρεπε να το πεις νωρίτερα και να έχουμε ανεβάσει τώρα πραγματικά τους μισθούς των ένστολων. Πάντως το τελευταίο πραξικόπημα το έκαναν οι συνταγματάρχες του Παπαδόπουλού σου χωρίς να υπάρχει κίνδυνος πλειοψηφίας αριστερού κόμματος. Πρέπει να το ξανασκεφτείς. Το είχε πει ο Γιουνκέρ από καιρό, αλλά είμαστε κουφοί. Δεν προλάβαμε να καταργήσουμε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους εκτός από τους δικαστικούς και τους στρατιωτικούς. Αστυνομικούς μπορούμε να ιδιωτικούς, έτσι κι αλλιώς για να φυλάνε τους πλούσιους είναι.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥ
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ή θα βγάλουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη ή θ’ απαγορεύσουν το κυνήγι της μπεκάτσας. Το δεύτερο με ανησυχεί περισσότερο. Χώρια που είναι ικανοί ν’ απαγορεύσουν και το ψάρεμα. Αν βγάλουν τα εικονίσματα από τα δημόσια κτήρια ίσως κατεδαφίσουν και τα καμπαναριά των εκκλησιών. Αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει γιατί δεν αντέχω άλλο κάθε που έχουν λειτουργία να ταράζουν τη γειτονιά στις κωδωνοκρουσίες και μάλιστα με μηχανισμό σύστημα. Αν δεν το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει καμιά τρομοκρατική οργάνωση κατεδαφίσεις καμπάνων της στριγκλιάς.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
Παίρνουμε κι άλλους δανεικούς παίκτες και ακόμα δεν ήρθε ανάπτυξη στην ομάδα, ούτε η βοήθεια της Παναγιάς. Και πώς θα κρατήσουμε τους ξένους παίκτες, αφού δε μπορούμε να τους πληρώσουμε; Από το παγκάρι; Κινδυνεύουμε να μας διώξουν από την Ευρώπη. Και η ομάδα δε δείχνει να ανακάμπτει. Το κέντρο παπαραπαίει και η άμυνά μας θέλει εξοπλισμό. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πολλοί δημοσιογράφοι σχολιάζουν κοροϊδευτικά ότι δεν αντέχουμε στην ευρωζώνη πυρός. Μας πήραν πρέφα από την εποχή ΟΥΕΦΑ. Περιμένουμε ξένους να επενδύσουν ν’ αγοράσουν την ΠΑΕ όσο-όσο. Αλλιώς κάτσε να τα πούμε, ρε Νικόλα και να βρούμε κάνα άλσος να το κάνουμε Μόντε Κάρλο να στήσουμε το γήπεδό μας και να γίνουμε Μονακό.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων, τότε η ΑΕΚ δε θ’ αποκτήσει γήπεδο στο Μόντε Κάρλο του Άλσους Νέας Φιλαληθείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: