4/1/15

Αθήνα - Βρυξέλλες με ελβιέλες

Από 21/10/2012
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ…
….από δημοσκόπηση της VPRC για την εφημερίδα "Η Ελλάδα αύριο".
Από τις Βρυξέλλες ο Σαμαράς έστειλε συγχαρητήρια σε Βενιζέλο, Κουβέλη, ίσως για το 5.5% που συγκεντρώνει καθένας απ' τους δύο. Πράγματι, είναι απορίας άξιο πώς το μάζεψαν. Ίσως για πλάκα.
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ
Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό φέρνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας RASS, για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».
Συνεπώς αν έχουμε εμφύλιο πόλεμο του Παναγιώταρου οι δεξιοί δωσίλογοι θα βρίσκονται στη θέση που τους αξίζει: των ηττημένων.
ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ
Άλλοι δεν φορολογούνται κι άλλοι την πληρώνουν. Παλιά η άδικη φορολόγηση γινόταν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Σήμερα ακόμα χειρότερα η φορολόγηση γίνεται με δύο μέτρα και τρία σταθμά.
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ 5.5% ΑΠΕΙΛΕΙ…
…τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. «Τους έχω γραμμένους στο stickάκι μου».
Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΑΡΑΜΥΘΟΣ
Όσοι ψήφισαν «σταθερότης» διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει ούτε στη φτώχεια τους που ανεβαίνει συνέχεια προς τα κάτω τους.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ
Αυτή Η τροϊκομματική κυβέρνηση Σαμαρά πέτυχε αυτό που καμία άλλη δεν πέτυχε από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους: γέμισε Ελληνίδες πουτάνες τα πεζοδρόμια της Ρώμης. Αυτό είναι επιτυχία. Έτσι πέτυχαν και η Μολδαβία και η Ρουμανία και η Αλβανία και η Νιγηρία και τόσες άλλες χώρες που γεμίζουν πεταλουδίτσες τα πεζοδρόμια της δικιάς μας Αθήνας. Επιτέλους τις φτάνουμε αυτές τις χώρες.
ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ….
…φτάνουν τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας, ισχυρίζεται ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Άρα, δεν θα γίνει φέτος η πορεία της 17ης Νοεμβρίου.
Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ…
…να ξεκινήσουν οι τράπεζες πλειστηριασμούς ακινήτων και πρώτων κατοικιών μας για να έχουν χρήματα. Και τι τον ενδιαφέρει; Άσε που καλό θα ήταν να απαντήσει στο ερώτημα, ποιος θ’ αγοράσει σπίτια σήμερα; Αυτός που (δεν) αγόρασε τα εκατοντάδες χιλιάδες κατασχεμένα αυτοκίνητα που δεν ξέρουν σε ποιανού το γκώλο να τα βάλουν οι τράπεζες;
ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ;
Μας τιμωρούν με την επιστροφή της Μπήλιως Τσουκαλά.
ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ….
….κωλοκυθόπιτα.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ….
…αφού φέτος περνάμε σαφώς καλύτερα από του χρόνου;
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ…
…Ροβέρτος Σπυρόπουλος χρειάστηκε δύο απογραφές που έκαναν οι συνταξιούχοι για να διαπιστώσει ότι φαντάσματα είναι τελικά 33.000 που ακόμα παίρνουν συντάξεις χωρίς να υπάρχουν. Του θυμίζουμε ότι κάθε εβδομάδα οι ληξίαρχοι των Δήμων όλης της χώρας του στέλνουν e-mail με αντίγραφα ληξιαρχικών πράξεων θανάτου ασφαλισμένων στο ΙΚΑ. ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ. Τι τα κάνει αυτά τα e-mail και κάθε τόσο φωνάζει τους συνταξιούχους ν’ απογραφούν; Γιατί το κάνει; Για να μη νοιώθει μόνος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: