8/1/15

Θρησκεία-Βία-Νέα Δημοκρατία

ΣΑΜΑΡΑΣ
Βλέπετε τι γίνεται στο Παρίσι με την πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα;
ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ…
…αλλά πρόλαβε και την πήρε ο Σαμαράς για την Κέρκυρα ΝΔ.
ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ…
…τι πα να πει «αντιαισθητική πολιτική πράξη»; Εννοείς πιθανή εμφάνισή σου σε αγώνες ενόργανης γυμναστικής;
ΤΟ ΠΑΣΟΚ……δεν παλεύει πια για την τρίτη θέση, αρκείται σε καλή εμφάνιση για το κύπελλο.
ΑΠΙΘΑΝΟΣ
Ο Β. Οικονόμου εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ βουλευτής και πήγε στη ΔΗΜΑΡ με την οποία επανεξελέγη. Μετά ζητούσε από τη ΔΗΜΑΡ να ενωθεί με το ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ δεν του έκανε το χατίρι, έτσι αυτός έφευγε από τη ΔΗΜΑΡ και πήγε στη ΝΔ. Κάτι δε μου βγαίνει εδώ.
ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ….
…σκέφτηκε να βγάλει στους δρόμους της Αθήνας ο Σαμαράς μετά το δολοφονικό χτύπημα στο Παρίσι. Λογικεύτηκε και προτίμησε να υποσχεθεί κι άλλη επιστροφή χρημάτων στους ένστολους.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ….
…είπε με λίγα λόγια ότι τα ίδια κινδυνεύουμε να πάθουμε εδώ στην Ελλάδα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑς.  Το μόνο κοινό που υπάρχει είναι ότι κι εδώ ο κάθε παπάρας μπορεί να βρει στη μαύρη αγορά όπλα. Αυτό όμως μπορεί να γίνει σε κάθε χώρα. Ναι, αλλά μόνο στην Ελλάδα έχουμε στην κυβέρνηση τύπους όπως ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, η Βούλτεψη, ο Ντινόπουλος και φυσικά ο Σαμαράς. Πράγματι κινδυνεύσαμε, αλλά επιβιώσαμε.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο Χ. ΞΗΡΟΣ….
…από τον Σεπτέμβριο. Δεν έκανε τίποτα όμως απλώς περίμενε να κάνει ένα προεκλογικό χτυπηματάκι, αυτός όμως βαριόταν, έτσι για να τον τιμωρήσουν τον συνέλαβαν.
ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΒΙΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δεν έχουμε χτύπημα Χ. Ξηρού στην Αθήνα, καταφεύγουμε στο Παρίσι. Ελπίζουμε αύριο να χτυπήσουν και στη Γερμανία και στην Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, οπότε θα βγούμε ως σωτήρες της Ελλάδας κόντρα στην τρομοκρατία των αριστερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: