3/1/15

Ψηλά στις Κάλπεις

Για το Κόμμα Παπανδρέου απερρίφθη τ’ όνομα ΚοΠά, γιατί η πρώην ευρωβουλευτής του με αυτό το επώνυμο δεν θα συμμετέχει. Φυσικά όξω τα ΚόΠα Αμέρικα ή ΚόΠα Καμπάνα. Απερρίφθη και το ΣΚΑΣΕ: Σοσιαλιστικό Κίνημα Αλλαγής Σκοπών Ελλάδας. Βέβαια, άμα το ονόμαζε έτσι, τότε το κόμμα που φιλοξενεί τον Σαμαρά (ΝΔ) θα το αποκαλούσαν Γερμανικό Νούμερο.

Νέο σύνθημα: Αυτός / ο ΓΑΠ / αυτός είν' αρχηγός / κι όχι ο Βενιζέλος / ο καχεκτικός.

Οι φανατικοί Βενιζελικοί έφτιαξαν απόσπασμα με το όνομα «Τουπαβάρος».

Βενιζέλος: «ΓΑΠ, κάτι ήξεραν τόσοι και τόσοι θανόντες πάμπλουτοι που στη διαθήκη τους αφήνουν άλλον διαχειριστή της περιουσίας τους και στο γιο τους μόνο ένα επιτήδευμα. Γι’ αυτό θα κάνω το ΠΑΣΟΚ ίδρυμα.»

Κάποιος είδε το θάρρος του ΓΑΠ και ζήλεψε. Έτσι θα έχουμε και τρίτο αυτόνομο ΠΑΣΟΚ έξω από τη Βουλή, το Κάρμα Πολιτών του Δημαρά.

Νέο εορταστικό διάγγελμα Σαμαρά, έξω από το Μαξίμου: «Πάλι με Πάσχα με καιρούς, πάλι δικά μας θα ’ναι».

O Κουκουετσούμπας κατακεραυνώνει τον Σαμαρά, «Οι εκλογές», είπε, «δεν είναι οικονομικά επιζήμιες για τη χώρα, αντιθέτως μ’ αυτές θα γλυτώσουμε πολλά κρατικά έξοδα, γιατί αλλιώς θα κάναμε επανάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες για το ΑΕΠ της καπιταλιστικής μας χώρας.»

Σαμαράς: «Αι ξέναι δυνάμεις θα μας σώσουν και θα μας δωρίσουν τη Μικρά Ασία».
Βενιζέλος: «Μην κλέβεις λόγια του Ελευθέριου συνεπώνυμού μου».
ΓΑΠ: «Μουουου».

Η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να πέσει αυτόνομα στο γκρεμό. Ο Δον Κυρ-Φώτης από το χείλος του γκρεμού ζήτησε συγνώμη απ’ όσους τον ψήφισαν το 2012 κι έκανε ένα βήμα μπροστά.

Μ-Λ ΚΚΕ και ΚΚΕ (μ-λ) ξανακατεβαίνουν τα σκαλιά (και οι διακόσιοι) μαζί. Ύμνος τους: «Κι αν χιονίζει και αν βρέχει τ’ αγριοΜου-Λουδο αντέχει».

Τελευταία νέα: Η Ντόρα βαριέται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: