9/1/15

Ελλάς τα με Γαλλία σου

Ο Σαμαράς υποσχέθηκε ότι θα μειωθούν οι φόροι, αλλά θ’ αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Πώς θα γίνει αυτό; Δεν θα φορολογήσει βέβαια τους φίλους του, πολλοί των οποίων βρίσκονται και σε λίστες. Πολύ απλά, θα κάνει λιτανεία και βρέξουν χρήμα οι ουρανοί.
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Οι ουρανοί είναι δικοί μας
ΤΑΙΝΙΑ «ΧΑΠΙ ΝΤΕΙ»
Τόση καλοσύνη μέσα μου κι εντός
Από του παντός τη μεγαλοσύνη
Βάρκα με προσμένει μ’ ανοιχτό πανί
Κι οι επτά ουρανοί πάνω μου ανοιγμένοι
ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΒΛΕΨΗ
Να δείτε, που αυτά τα κάνουν οι φανατικοί μουσουλμάνοι στο Παρίσι κατά πάσα πιθανότητα, σίγουρα δηλαδή, για να ρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά από την κυβέρνηση στην Αθήνα.
ΑΔΟ-ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Και σίγουρα είναι τουρκόσποροι.
ΣΚΑΪ ΓΑΪΔΑΡΟ
Μα γιατί αυτό το κανάλι κάθε τρία λεπτά μας έβγαζε έκτακτο από το Παρίσι «Δεν έγινε τίποτα ακόμα», διαφημίσεις και «Δεν έχουμε καμία εξέλιξη» και μας έλεγαν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια; Μήπως επειδή οι θεατές τους είναι τέτοιας ηλικίας που ξεχνάνε εύκολα και πρέπει να τους τα θυμίζουν κάθε τόσο; Ή για να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα ότι αυτά γίνονται έξω από τα σπίτια μας, να φοβηθούμε και να ελπίζουμε σωτηρία από τον Σαμαρά με την αστυνομία και το στρατό του;
ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΛΗΤΙΚΑΤΖΟΥ…
…στο Κόκκινο να μην ξεκινά με εισαγωγές και επεξηγηματικές προτάσεις πριν ενημερώσει ξερά τι έγινε.  Αυτή το ξέρει από πριν, οι ακροατές όχι.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΑΠ…
…ο Καστανίδης, αλλά δεν είναι και τόσο μαλάκας να κατέβει υποψήφιος και να του βγάλουν στο προσκήνιο όσα του έσερνε μέχρι σήμερα. Και ο Ρέππας καλή επιτυχία στον ΓΑΠ, αλλά δε βγήκε το 2002 με το …μεγάλο κίνημα πού να τρέχει τώρα!... Ο Απόστολος Καλαμάνης ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα δύο ΠΑΣΟΚ, αλλά για μετά τις εκλογές, αφού δε συμμετέχει.
Ο +ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ…
…σε συνέντευξή του στο Μπλούμπεργκ (Μπλούμπερντ είναι ο κότσυφας) τόνισε ότι ανησυχεί μη βγει η χώρα μας από την ευρωζώνη, αλλά σ’ αυτό έρχεται δεύτερος μετά τον Σαμαρά. Τρίτος Έλληνας που φοβάται κάτι τέτοιο δεν εμφανίστηκε ακόμα. Ο Πολ-Ποτ (Πολιτικός Ποταμιάνος) έβαλε όροι μετά τις εκλογές ν’ ακολουθεί η Ελλάδα οικονομικό πρόγραμμα δυτικού τύπου, λες και άκουσε κάποιον που προτείνει σοβιετικό μοντέλο. Το ΚΚΕ δεν το προτείνει, το λατρεύει.
ΤΟ ΠΟΛ-ΠΟΤ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ) ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ
Κατεβάζει υποψήφιο βουλευτή τον (Θεο)Χάρη Θεοχάρη πρώην απίστευτο γ.γ. εσόδων υπουργείου Οικονομικών. Ααααααααααααα!
ΑΝΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Το πολιτικό εκκρεμές του Βασίλη Οικονόμου ξεκίνησε από  το κέντρο ΠΑΣΟΚ και πήγε αριστερά στη ΔΗΜΑΡ. Μετά γύρισε προς τα δεξιά ΝΔ. Στις επόμενες εκλογές θα είναι με το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: