21/1/15

Antony Queen Merkel

Να κι αν στο γκουβά ο Σαμαράς, να κι αν δεν
Λαγκάρντ: "Ελπίζω να μην αρχίσει να λεει καλά λόγια και για μένα η Μέρκελ".

Καλημέρα στους επιβάτες από τον κυβερνήτη του σκάφους Αλέξη Νέο. Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε εμάς στη θέση του παλιού πιλότου, του Αντώνη Χάρου.

Ο Χάρος λοιπόν βγήκε παγανιά. Ο Σαμαράς νομίζει ότι θα καταφέρει πολλά με την κινδυνολογία. Κατά το «Βόηθα Παγανιά»

Τελικά έλεγε αλήθεια ο Αντωνάκεν. Όχι μόνο έσκισε, αλλά ξέσκισε τα μνημόνια. Τα ξεφτίλισε στα μάτια όλων των ανθρώπων της γης.

Κρυφός Άσσος Σαμαρά: Παρασκευή πριν τις εκλογές ο ΓΑΠ αποσύρει το κόμμα του υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Το φάντασμα του σαρδάμ πλανάται πάνω από τη Συγγρού: «Αποσύρω το Κίνημα υπέρ της ΝΔ».

Δεν είναι ότι δεν πιστεύω στο ευρώ. Ας μου πει κάτι, το εξετάζω κι αν το θεωρήσω αλήθεια το πιστεύω. Αλλά έχω καιρό να το δω από κοντά. Πιστεύω εις ένα ευρώ, αλλά δεν ξέρω ποιο. Δικό μου σίγουρα δεν είναι. Αν είναι αλλουνού γιατί να πιστεύω σ’ αυτό; Με τον άλλο τα λέει.

Αντώνη, πολύ σωστά πήγες σε βραχεία προεκλογική περίοδο. Ένας προπονητής, νομίζω Αμερικανός είπε σε παίκτη του, «Όσο λιγότερο μιλάς τόσο λιγότερες μαλακίες λες». Αν η προεκλογική περίοδος διαρκούσε δύο μήνες θα έβγαζες τον Τσίπρα με 180 βουλευτές.

Ο ΓΑΠ μας έβαλε στο μνημόνιο χωρίς να μας ρωτήσει και ζητάει δημοψήφισμα για να βγούμε.

ΜΠΕΝΙ
«Η τρίτη θέση στις εθνικές εκλογές είναι για μας η καλύτερη, διότι αν καταλαμβάναμε την πρώτη θέση θα μας την έπεφταν όλοι να τους βάλουμε στην κυβέρνησή μας, αν παίρναμε την δεύτερη θέση τότε ως αξιωματική αντιπολίτευση θα έπρεπε να ετοιμαζόμαστε για την πρώτη θέση με τα βάσανα που μόλις σας είπαμε. Η τρίτη θέση λοιπόν καλύτερη, μη σας πούμε ότι για σιγουριά και η πέμπτη θέση καλή είναι, όπως φυσικά και η Παρασκευή που λέει ο Σάββας, Κυριακή κοντή γιορτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Δε θέλω να στεγνώσουν τα ΑΤΜ.
-Ωραία, μην τα βρέχεις.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
Στην Αθήνα σε καλάμι / κάθισε ένα ποτάμι.
Πλέουν πράσινες οι κότες / με ολότρυπες κυλόττες.

Παιδιά την Κυριακή θα κοιμηθώ νωρίς γιατί από Δευτέρα έχω να τρέχω να κατεβάζω ιερές εικόνες από δημόσια κτήρια. Εξαιρούνται αφίσες ομάδων με πράσινο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: