31/12/14

Να τα πιούμε;

Φέτος η Ανάσταση έπεσε Ιανουάριο
ΠΑΤΟΣ-ΠΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
-Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, Αντώνη;
-Σκάσε και κολύμπα, Βαρβιτσιώτη.
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ (ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ) ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
Μπορούσαν να δώσουν μια παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Αυτά τα λίγα (;) χρήματα που ο οικογενειάρχης είναι να καταβάλει μέχρι σήμερα πιθανότατα είναι αρκετά για να του κάνουν ευτυχισμένη την πρωτοχρονιά κι έχει ο Θεός. Μια έξυπνη προεκλογική κυβέρνηση θα καταργούσε και τα πρόστιμα για τη μη καταβολή ακόμα και στη νέα προθεσμία κι άσε την άλλη κυβέρνηση να τα μαζέψει. Ούτε τα αφεντικά του Χαρδούβελη θα πουν κουβέντα. Δεν το κάνεις αυτό ή επειδή είσαι βλάκας ή επειδή θεωρείς ότι θα κερδίσεις τις εκλογές, δηλαδή είσαι ηλίθιος. Πόσω μάλλον όταν έβαλες ήδη φιλικά σου διαδικτυακά μέσα να αφήνουν αυτή την ηθελημένη διαρροή, ότι δηλαδή ίσως δοθεί παράταση. Κάνουν ό,τι μπορούν να νευριάζουν τον κόσμο και να τους μαυρίσει.
ΝΑΖΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Και μόνο που σκέφτεσαι ότι δελφίνος, μνηστήρας της θέσης του προέδρου της ΝΔ είναι ο τσεκουράτος Βορίδης, ο εκλεκτός του μακαρίτη φυλακισμένου κάποτε δικτάτορα Γ, Παπαδόπουλου για την προεδρία της ΕΠΕΝ, διαδοχή του Μιχαλολιάκου. Μπρρρρρ!.... Και το προβάλλουν κιόλας τα φιλικά τους μέσα.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η Ελλάδα είχε τη χειρότερη Βουλή και για λίγο ακόμα τη χειρότερη κυβέρνηση που θυμάται οποιοσδήποτε εν ζωή συμπολίτης μας. Η ΑΕΚ μη χάσει, έχει τη χειρότερη διοίκηση στην ιστορία της. Οι χώρες απαλλάσσονται με εκλογές, οι ομάδες με τίποτα.
Έρχεται δραχμοχιονιάς
-Αν βγουν οι αριστεροί θα γίνουμε Λατινική Αμερική.
-Από το στόμα σου και στου λαού τ' αυτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: