5/12/14

Ελλάς-Τουρκία-Αναρχία

Ο Σαμαράς ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας 20 βουλευτές, για να βγάλει πρόεδρο και να τους επιστρέψει. Ο Νταβούτογλου του πρότεινε να του δώσει έτοιμο πρόεδρο Δημοκρατίας τον Ερντογάν. Γδούποι ακούγονταν από παντού. Ήταν τα κεφάλια χιλίων ψυχιάτρων στους τοίχους.

Δεύτερη προσπάθεια του Σαμαρά για βοήθεια από την Τουρκία. Ζήτησε από τον πρωθυπουργό της γείτονος και φίλης ένεκα ΝΑΤΟ χώρας να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το 20016 ώστε να παραταθεί η απαγόρευση των διαδηλώσεων. Μπουμ ηκούσθη στον αέρα. Έσκασαν από τα γέλια τα μουστάκια του Νταβούτογλου.

Ο Σαμαράς κρατά πια εχθρική στάση: «Αν μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα φύγω εγώ από τα μνημόνια». Έπεσε ο πολυέλαιος του Μαξίμου από τα σύννεφα.

Λόγω της κρίσης ο Νταβούτογλου έφερε δώρο στον Σαμαρά δυο αβγά Τουρκίας. Ο Σαμαράς εθνικά σκεπτόμενος απάντησε και σ’ αυτή την τουρκική πρόκληση: «Ίσα μωρή κότα!»

Ο Τούρκος-Τούρκος που να τον πιει ο βούρκος συνέχισε να προκαλεί: «Έλα αγοράκι μου  στην Άγκυρα να σου μάθω τι είναι το οθωμανικό δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: