3/12/14

Τρόικαχ

Ανατροπή εξαγοράς επαρχιώτη βουλευτή
Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας απείλησε την τρόικα να σταματήσει τις παράλογες απαιτήσεις γιατί θα τις δεχτεί.

Άντε κι άλλα μέτρα στου κασίδη το κεφάλι. Η κυβέρνηση σκύβει πάλι στους τροϊκανούς. Άλλη γαμιέται κι άλλοι πληρώνουν.

Εντάξει, δε σας λέμε να κάνετε διαπραγμάτευση, είναι βαρύ για το στομάχι σας. Πείτε τουλάχιστον, ρε παπάρες, στους άσχετους με την ελληνική (και οποιαδήποτε άλλη) πραγματικότητα τεχνοκράτες τροϊκανούς ότι πιθανή αύξηση του φόρου στα οινοπνευματώδη δε θα αποφέρει αύξηση, αλλά άμεση μείωση των εσόδων του κράτους, γιατί ο μαγαζάτορας για να μην κλείσει θα διακινδυνεύσει να προμηθεύεται και  αφορολόγητο ουίσκι και ρούμι και βότκα. Το τσίπουρο του παραγωγού σε εναμισάρια (λίτρου) πλαστικά μπουκάλια δείχνει το δρόμο.

Με κάθε δημοκρατικό δικαίωμα βγαίνει το Σαμαροπουλο και τα λοιπά σαμαράκια και λένε ότι έχουν εξασφαλίσει 180 ψήφους για πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν δεν υπάρχει καν υποψήφιος. Είναι κάργα δημοκράτης κάποιος που ισχυρίζεται ότι θα ψηφίσει υπέρ υποψηφίου που δεν γνωρίζει, που δεν υπάρχει καν. Σέβεται ακραδάντως τους θεσμούς όλο αυτό το σκυλολόι.

Ρε παιδιά, του Ρωμανού του φέρονται έτσι επειδή είναι καταδικασμένος για «πολιτική» ληστεία; Τότε μαζί του έπρεπε να βρίσκονται και να συμπάσχουν πολλοί ακόμα τους οποίους όμως (επι)τιμούν οι κοινωνίες με χρυσά κλειδιά αντί για λουκέτα πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: