28/12/14

Χρεώνια πολλά και καλά

Εννοείται ότι με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα έχουμε ουρές στα βενζινάδικα. Αφού δεν θα είναι το 70% έμμεσοι φόροι και το 30% μόνο καύσιμο δε θα μας κάνει καρδιά να φύγουμε από το βενζινάδικο. Θα φουλάρουμε, θα πηγαίνουμε σπίτι θα παίρνουμε ντεπόζιτα, ντενεκέδες, μπουκάλες και κουβάδες και ξανά στο βενζινάδικο.
ΝΑΙΡΙΤ
Ούτε κρατική, ούτε κυβερνητική η δημόσια τηλεόραση. Είναι πρωθυπουργική κι αν λάβουμε υπόψιν μας την τρέχουσα προεκλογική περίοδο είναι κομματική. Για πρώτη φορά συνεντευξιαζόμενος καληνύχτισε –μαζί με το Μαξίμου- τους τηλεθεατές, φανταζόμαστε και τους δημοσιογράφους που υποτίθεται του έπαιρναν συνέντευξη και πήραν…
ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
Με τη γνωστή τραγουδίστρια Δανάη Λάμα.
ΛΕΣ ΚΟΜΦΕΡΑΝΣ
Ξέραμε ότι η χρήσιμη ερώτηση περιέχει τη μισή απάντηση. Στις κομματικές συνεντεύξεις Σαμαρά οι απαντήσεις περιέχουν και τις ερωτήσεις.
ΣΥΡΙΖΑλευρο…
…θα τρώμε όπως καταράστηκε ο τηλεοπτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ήδονης Γεωργιάδης.
ΛΙΤΟΧΩΡΑ
Η φτώχεια δε φέρνει λιτότητα, αλλά η λιτότητα αναπόφευκτα φέρνει φτώχεια.
ΟΝΕΙΡΟΤΡΙΦΤΗΣ
Οι φτωχοί ονειρεύονται να έχουν δουλειά για να πραγματοποιούν τα όνειρα των πλουσίων.
ΟΡΑΤΙΟΣ
«Η δύναμη χωρίς τη σοφία καταρρέει από το ίδιο της το βάρος». Φαντάσου πώς θα πέσεις αν είσαι σαν τον Βενιζέλο: με τεράστιο βάρος, χωρίς ίχνος σοφίας και δύναμης.
ΠΙΤΤΑΚΟΣ
«Είναι έργο των σοφών για να προβλέψουν τη συμφορά που ακόμη δεν ήρθε. Είναι έργο των γενναίων για να τα βγάζει πέρα με τη συμφορά όταν έρθει».  Δεν είναι σοφοί όσοι προβλέπουν συμφορές που δεν θα έρθουν, όταν μάλιστα δεν τα έβγαλαν πέρα με αυτές που ήρθαν.
ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΣΩ
Αυτός που όταν έχει άδικο σιωπά, είναι σοφός. Αυτός που σιωπά, αν και ξέρει πως έχει δίκιο, είναι παντρεμένος
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πιο πετυχημένος άνθρωπος είναι ο βόιδακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: