12/12/14

Γιουνγκέρ ντε φερ

Ο Σαμαράς δε φοβάται τις εκλογές. Ξέρει την ιστορία της Ελλάδας. Στην κατοχή ο βασιλιάς είχε οφσόρ κυβέρνηση στο Κάιρο με επικεφαλής τον Τσουδερό.  Κυβέρνηση που κατάφερε μόνο να χαθούν τόσοι χρυσού από τα αποθέματα της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ο Γιουνκέρ που έστησε οφσόρ χώρα δε θέλει στην Ελλάδα να επικρατήσουν «ακραίες δυνάμεις». Δε θέλει δηλαδή τον Σαμαρά; Να αποφύγει, είπε, το λάθος ο ελληνικός λαός. Έννοια σου, δεν το ξανακάνει. Οι Έλληνες δε θέλουν άλλο Μπένι Σαμαρά ως επί το κλείσ’ τον να πάει στο διάολο.

Ρώτα και τον φαρδύ συνεργάτη του Τόνι, τον Μπένι. Αλλά τι έπαθε το Λουξεμβούργο που είχε τόσες δεκαετίες μια ακραία φοροκασέλα όπως ο Γιουνκέρ;

Μια και τ’ αναφέραμε, ο ΓΑΠ με άτομα όπως ο Πεταλωτής –βόηθα Παναγιά- σκέφτεται να κάνει νέο κόμμα, που το πολύ-πολύ θα κλέψει ίσα με  1% από τον Μπένι. Δεν το βλέπουν ως μικρό ποσοστό, αλλά ως εκείνο που θα τους κατεβάσει κάτω από 3% και θα τους αφήσει έξω από τη Βουλή. Ε ρε γέλια!... Το ΠΑΣΟΚ από Μπεν Χουρ έγινε Μπένι Αχούρ.

Ο ΠΑΣΟΚοιλιάς Παντελής Οικονόμου δήλωσε ότι αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνουμε διεθνώς ρεζίλι. Φατούροοοοοοο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: