15/12/14

Δήμας χέζεις, ρε Στουρνάρα;

Μιλάει κι αυτός για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Σείονταν τα σιδερικά, σείονταν κι οι βελόνες.
ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ
Υπέρ Τσίπρα. Όταν έρχεται στην Ελλάδα και αρνείται να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατά πάσα πιθανότητα  επόμενο πρωθυπουργό, τότε παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Κι επειδή είναι χαϊβάνι, δεν καταλαβαίνει ότι έτσι κάνει ζημιά στον εκλεκτό του τον Σαμαρά.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Τι διαφορά έχουν οι δημοσκοπήσεις από τις δημοσκοβίσεις;
-Ρώτα τον Μοσκοβισί. (Musc au WC - Μόσχος στο WC)
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ο Άδωνις είναι κτήνος μορφώσεως. Ο Βενιζέλος είναι απλώς κτήνος. Ο Σαμαράς είναι λάθος μορφώσεως.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
Άμα οι τράπεζες μιας χώρας δεν έχουν μετρητά έστω για λίγες ώρες, παραιτείται αυτομάτων ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας και όχι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.ΣΟΦΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΒΛΕΨΗ
«Αν προκηρυχθούν (πρόωρες) εκλογές θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός». (Στ’ αρχίδια μας. Άραγε το φυσέκι πιστεύει το ίδιο και για τις τακτικές εκλογές;)
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
Οι φανατικοί Εβραίοι τα θρησκευτικά μουλάρια εφεύραν το Θεό για να ταλαιπωρούν τους άλλους. Αυτοί μας δίδαξαν από το δημοτικό ότι είναι θεμιτό το απονενοημένο διάβημα του καμικάζι αυτοκτονίας. Πρώτος ο Σαμψών, ο «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων». Μας το φορμάρανε στο κεφάλι από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και τώρα τους πειράζουν οι Παλαιστίνιοι καμικάζι που κι αυτοί το θεάρεστο έργο του Σαμψών διδάσκονται και τιμούν στα σχολεία τους.
ΔΙΔΑΓΜΑ
Οι θεοί κάνουν κακές παρέες με τους παπάδες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κυβερνά η ΝΔ.
ΕΝΤΑΞΕΙ
Κινδυνεύει η χώρα μας να κυβερνηθεί από τον Τσίπρα, κινδυνεύει όμως και να συνεχίσει να κυβερνιέται από το αχτύπητο (φραπέ) δίδυμο Τόνι-Μπένι που και κομμωτήριο να άνοιγαν θα φαλίριζαν.
ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
Εδώ σε κυβέρνησε το αχτύπητο (Μαρτίνι) δίδυμο Τόνι-Μπένι και δεν πέθανες, θα φοβηθείς τον Τσίπρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: