27/12/14

180 οι ώρες τους

Ο  Αντωνάκης φοβάται ότι στην Ελλάδα με την αριστερά στην εξουσία θα πάθει ζημιά η Μέρκελ. Καλύτερα να φοβάται που ο Μητσοτάκης ζει ή να φοβάται που δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Τον ίδιο έπρεπε να φοβηθούμε. Αποδείχτηκε ο χειρότερος άνθρωπος στη χειρότερη στιγμή και για τη χώρα και για το κόμμα του.
ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ
Καλά να πάθουν οι νεοφιλελέδες. Παρεξήγησαν τον Κομφούκιο: «Στη θάλασσα θα φτάσει μόνο αυτός που κολυμπάει με το ρεύμα». Και τα έκαναν θάλασσα.
ΤΑ κΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Άκουσα τα Μητσοτακάκια να το λένε, αλλά όχι τα Ψαριανάκια και τα Λυκουδάκια, από τα ποταμίσια καλόπαιδα, να δεσμεύονται ότι δεν θα ψηφίσουν Δήμα αν το κάνουν οι ναζιστές. Γαμώ τα ΚΚΕ Εσωτερικού τους μέσα.
ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ
Το Σταυράκι έκανε ένα Ποτάμι του γλυκού νερού.
ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
Ο Ψαριανός για δεύτερη φορά μπήκε στη Βουλή με ένα κόμμα και βγαίνει με άλλο.
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Οι μνημονιακοί βολεμένοι άρχισαν από τώρα προληπτική αντιπολίτευση στην επόμενη αριστερή κυβέρνηση.
ΑντιΣΥΡΙΖΑίε
Αφού δεν έφαγες, από τώρα κλάνεις;
ΤΡΙΑ ΠΑΣΟΚ
Στις πρόωρες εκλογές αναμένεται να κατέβουν το δεξιό ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ως ΔΗΠΑΡ, το ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ του κυρ-Σταύρου ως Ποτάμι και το παλιό ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ ως:
ΣΟΚ(Σοσιαλιστικό Κίνημα)
ΣΚΑ (Σοσιαλιστικό Κίνημα Αλλαγής)
ΠΑΠΑΣΟΚ (Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ)
ΕΥΦΥΪΓΑΠ
Ο ΓΑΠ δεν θ’ αποτύχει, αφού κάνει κόμμα όχι για μπει στη Βουλή, αλλά για να μην ξαναμπεί ο Βενιζέλος.
ΜΕΓΚΑ
Το δελτίο θρίλερ ειδήσεων. Από τη μέρα των Χριστουγέννων και μετά περάστε κόσμε. Και τρομοκράτες έχουμε και τουρκικές προκλήσεις έχουμε και χρεοκοπίες έχουμε, πάρε κόσμε, τ’ αφεντικό τρελάθηκε και τα πουλάει τσάμπα.
ROOTS
Ο Μπαλτάκος για να καταλάβει το λάθος του Σαμαρά κάνει δικό του κόμμα. Ο Σαμαράς έπρεπε να γίνει πρωθυπουργός για να καταλάβει το λάθος του Αβέρωφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: