27/11/14

Τη Μπαναγία των Παρισίων μου μέσα

Εκτός ζορίων στο Παρίσι το οικονομικό φρουραρχείο της κυβέρνησης. Δε μας πειράζει που πήγαν εκεί. Το κακό είναι που επέστρεψαν.

Ο Χαρδούμπεης βλέπει τα πράγματα ψύχραιμα: «Ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη τα πήγε χάλια με την τεσσάρα που έφαγε. Στο Παρίσι σημειώσαμε θετικό αποτέλεσμα. Μας βάλανε 5-6 γκολ, αλλά μας χώσανε και 2-3 ακόμα».

Ακυβέρνητο σκάφος γεμάτο μετανάστες έγινε αντιληπτό να πλέει στ’ ανοιχτά της λίμνης Τριχωνίδας. η επιχείρηση λιμενικού σκάφους που έσπευσε μέσω της εθνικής Αθηνών-Λαμίας απέτυχε γιατί οι μετανάστες δεν πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό που έμεινε στην αποξηραμένη λίμνη.
(Μη μπερδεύετε την αποξηραμένη λίμνη Τριχωνίδα με την φάντασμα λίμνη Τραχωνίδα που εμφανίζεται για κάποιο αναξήγητο λόγο αμέσως μετά οποιαδήποτε βροχή στους Τράχωνες)

Ο Βενιζέλος δεν πολυενδιαφέρεται για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ που υπονομεύεται με την δική του στάση. «Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Πολλά, αλλά δε μας ενδιαφέρουν γιατί πεθάναμε».

Περιπτερά, δώσε μου 5-6 μπουκαλάκια νερό και είμαστε (μ)πάτσι.

Οι εθνική ποδοσφαίρου μας πηγαίνει χάλια και η εθνική οδός δεν βγάζει τα λεφτά της. Η εθνική τράπεζα μετανάστευς στην Τουρκία και η εθνική μας μοναξιά ήταν στίχος που εκλάπη από εμάς που τον είχαμε πλασάρει με τον Γιάννη Κούτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: