18/11/14

Το δείγμα της Αταλάντης

Ο Φορτσάκης κατάφερε για πρώτη φορά από το 1973 να δώσει θεατρικά το πολιτικό το κλίμα ημερών της χούντας. Το κοινωνικό κλίμα το δίνει η ίδια η κυβέρνηση με την οικονομική κατάσταση στην οποία έσυραν τη χώρα. Το κεράκι στην τούρτα της εορτής το βάζει η αστυνομία με πραγματικά αριστοτεχνικό τρόπο γεμάτο φινέτσα και ψυχρό ρεαλισμό. Γκεστ σταρ η Σοφία Τούβλεψη στο ρόλο του Παττακού.

Καταγγέλλουμε τον σεισμό από το ρήγμα της Αταλάντης γιατί έλαβε χώρα αμέσως μετά την μεγαλειώδη πορεία της 17ης Νοεμβρίου προφανώς για ν' αποπροσανατολίσει τον λαό και να μην συνειδητοποιήσει τι σημαίνει το τεράστιο μέγεθός της. Το μέγεθος του σεισμού όμως ήταν σαφώς μικρότερο από εκείνο της πορείας.

Διετάχθη ΕΔΕ όπως εντοπισθούν τ' αστυνομικά όργανα που αμέλησαν ώστε τα επιστημονικώς σχεδιασμένα επεισόδια εν τη πορεία Πολυτεχνείου εξελιχθούν σε τσακωμό επιπέδου ριάλιτι σόου.
Γιατί όταν παίζει η εθνική μας ομάδα αναβάλλεται η επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας; Πόσοι ποδοσφαιριστές της εθνικής παίζουν σε ελληνικές ομάδες;

Μέχρι ν' αποκτήσουμε ήρεμα ποδόσφαιρο η εθνική μας θα παίζει μόνο φιλικά παιχνίδια. Στα επίσημα θα στέλνουμε ομάδα επίλεκτων δανειστών και αγορών  μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: