15/11/14

Εθνική Ελλάδος, χάσου

Άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε. Τα νησιά Φερόες βρίσκονται ανάμεσα σε Ισλανδία, Σκωτία και Νορβηγία, αλλά ανήκουν στη Δανία.

Ο Καρτσαμπαφέρης ξεκαθάρισε ότι για λόγους εθνικής αμύνης δεν θα ιδρύσει υπεράκτια, ούτε παράκτια εταιρεία στα νησιά Φερόες.

Ο Αντωνάκεν δήλωσε ότι η εθνική Ελλάδος απέδειξε πως βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την εποχή της μνημονιακής ήττας.

Αλέφαντος: "Για να μάθει πώς παίζουν οι νησιώτες έπρεπε να έχει δοθεί φιλικό της εθνικής μας με τα νησιά Αμοργόες".

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Βόρεια Ιρλανδία η εθνική μας από τα ψηλά αλώνια έπεσε σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ. Τα νησιά Φερόες μας έκαναν ΔΗΜΑΡ.

Για τον επικείμενο αγώνα με την Ουγγαρία ο Ρανιέρι σκέφτεται να καλέσει στην εθνική δυο δικηγόρους για ενίσχυση της άμυνας, τρεις ξυλουργούς για επίθεση και Βασίλη Λεβέντη με Βαγγέλη Βενιζέλο για κέντρο. Άλλα επαγγέλματα για τις υπόλοιπες νευραλγικές θέσεις του πάγκου. Αν φυσικά καλέσουν τον ίδιο για προπονητή.

Ο προαναφερθείς Λεβέντης με τον αέρα του νικητή μετονόμασε το κόμμα του από "Ένωση Κεντρώων" σε "Ένωση Φερώων".

-Πατέρα κινδυνεύουμε από την εθνική μιας μικρής χώρας που στον ευρωπαϊκό χάρτη έχει το μέγεθος της πινέζας;
-Ναι, γιε μου, αν την πατήσουμε.

Ο Βενιζέλος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ανήκει στο χώρο της Φεροεριστεράς.

Αδελφοποίηση των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Ελλάδας και Σαν Μαρίνο ως οι μόνες που κατάφεραν να χάσουν στην έδρα τους από τα νησιά Φερόες.

Τι θα γίνει με την εθνική μας; Όλοι στην ΕΠΟ περιμένουν την επανεμφάνιση του Μητσάρα που αν λύσει τη σιωπή του ίσως οδηγηθούμε σε σωστά συμπεράσματα.

Η Σοφία Τούβλεψη δήλωσε ότι για την ήττα της εθνικής μας από τα νησιά Φερόες φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που παραχαράσσει την ιστορία του Πολυτεχνείου και της Νομικής. "Δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο" συνέχισε η κυβερνητική ασπροπρόσωπος θυμίζοντας ότι χθες βράδυ ομάδα αριστερών φοιτητών συνελήφθη τραγουδώντας "Όε-όε-όε τα νησιά Φερόε".

"Έχει ο καιρόες γυρίσματα", είπε ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΕΠΟ. "Η εθνική μας είναι ή του γύψους ή του βάθους. Θα βρούμε πετρέλαιο και θα σώσουμε την οικονομία μας".

Ο τραμπουμπούκος πρόλαβε εξέδωσε και πουλά στην εξέδρα το εθνικό βιβλίο "Έτσι μας νίκησε ο Ρήγας Φερρόαις".

Η αντεθνική κυβέρνηση που έχουμε μετά την Τρόικα γονάτισε και στα νησιά Φερόες. Έστησε την ήττα της εθνικής μας για ν' αποπροσανατολίσει τον λαό και να μη δει το τρίτο μνημόνιο που του 'ρχεται από πίσω

Διακόπτουμε για έκτακτη είδηση: Νέος προπονητής της εθνικής μας ο Τότε Φυλακούρης μετά από πρόταση του Έξω Φυλαρούχα Σαρρή και Ντορή.

Διακόπτουμε για διαφημίσεις: "Έχω δει τόσα απ' αυτή την ομάδα και ποιος ξέρει τι θα δούμε στο μέλλον".

Αλαφούζος: "Σ' αυτή την προκριματική φάση η εθνική μας σημείωσε ήττες μόνο στο γήπεδο Καραϊσκάκης του Μαρινάκη. Να παίζει στη Λεωφόρο και τα παιχνίδια να μεταδίδει ο Σκάι και όχι η Ρανιέριτ σπορ".

Κάθε κυβέρνηση έχει την εθνική που της αξίζει.

Εθνική Ελλάδος χάσου. Ναυάγιο στα νησιά Φερόες του βόρειου Ατλαντικού. Πήγαμε σαν τον μπακαλιάρο στ' αμπέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: