19/11/14

Εθνική – Τρόικα 0-0-7

Η κυβέρνησή μας αντιστέκεται σθεναρά στην τρόικα. “Θα καταφέρουμε”, είπε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας κι επανέλαβε, “...θα καταφέρουμε τελικά να κατεβάσουμε μόνο τα παντελόνια, όχι τα σώβρακα”.

Ο Κικίλιας σκέφτεται (δεν είναι εδώ η είδηση) να ξαμολήσει τα ΜΑΤ εναντίον των τροϊκανών.

Επίσημη συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα σε τηλεφωνικό θάλαμο για να μη χωράει μέσα ο Βενιζέλος. Όχι σε περίπτερο, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα το φυλάει η αστυνομία.

Ο Φορτσάκης αρνήθηκε την πρόταση Πάγκαλου να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δε θέλει αύριο να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο παλιοκομμούνι τον Τσίπρα. Παραμένει λοιπόν πιστός στην τωρινή θέση του πρύτανη και στο καθήκον του. Ζήτησε την κατάργηση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ομάδα ποδοσφαίρου μας θριάμβευσε. Ξύπνησα έφιδρος με όνειρο κολλημένο στη μούρη μου: Εθνική Ελλάδος - Χαβάη 5-0. Ή το σκορ ήταν 5-0 υπέρ μας ή μας μπουζουριάσανε Χαβανέζοι αστυνομικοί.

 Για ν’ ανέβει το ηθικό των διεθνών μας παικτών, αύριο θα διεξαχθεί νέο φιλικό της εθνικής μας με τον Ολυμπιακό Αγουλινίτσης. Στην εξέδρα έχει προσκληθεί να παρευρεθεί και η Παναγιά Σουμελά να φυλάει την εθνική μας μη χάσει.

-Το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
-Κωστής Παλαμάς κι εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: