8/10/14

Πίτσος εμπιστοσύνης

Στην πρώτη μέρα συζήτησης για σίγουρη ψήφο (όχι σίγουρης) εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατακεραύνωσαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Αντωνάκης λείπει για δουλειές στο εξωτερικό.
Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες
Μάθαμε πόσο κακή είναι μια κυβέρνηση που ακόμα δεν ανέλαβε καθήκοντα. Δηλαδή αυτή που κυβερνάει είναι καλύτερη από εκείνη που δεν κυβέρνησε ακόμα.
Και από Ρο
Γιατί οι κυβερνητικοί δεν τα βάζουν με το ακροαριστερό ΚΚΕ που πιστεύει στον υπαρκτό σοσιαλισμό;
Ρεπορτάζ
-Μπαμπά, όταν ο Βενιζέλος λέει ότι συμμετέχει στην κυβέρνηση για το καλό του Έθνους εννοεί για την εφημερίδα του Μπόμπολα;
-Μην είσαι μονόπλευρος, όχι μόνο για την εφημερίδα του, γιε μου.
Ραγιάδες
Στα παζάρια με τους τροϊκανούς εκτός από τους πλειστηριασμούς ακινήτων κερδίσαμε και τα 100ρια εκπτώσεων στον προϋπολογισμό. Όποιος πρόλαβε το ρουσφέτι του.
Επί του θέματος
Παλιά είχαμε ρουσφέτια με ευκολίες, τώρα τα μόνα εφικτά ρουσφέτια είναι οι ευκολίες.
Στα δικά μας
Ο Χαρδούμπεης σκέφτεται να φορτώσει τα κόκκινα δάνεια στο ΚΚΕ. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο Βενιζέλος φοβούνται μην αρχίσουν οι τράπεζες να δημιουργούν πράσινα δάνεια. «Τα γαλάζια δάνεια», είπε ο Χαρδούβελης, «…είναι αναπτυξιακά και θα δίδονται σε όσους θέλουν να χτίσουν ξενοδοχεία σε παραλίες κατά το κάνε το καλό και ρίξ' το στον αιγιαλό».
Γερό αστείο (παγάκι)
Με τόσους ένοπλους ΜΑΤατζήδες που κυκλοφορούν στους δρόμους το Λεκανοπέδιο Αττικής έγινε Λεκρανοπέδιο. (Χα-χα-χα, α στο καλό, γελάσαμε και σήμερα)
Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Σαμαρά
Παλεύουν κάποιοι βαπτισμένοι κεντροαριστεροί και κεντροδεξιοί, δηλαδή χατζηαριστεροί και χατζηδεξιοί να κερδίσουν το χώρο του κέντρου χωρίς να θυμούνται ότι σχεδόν όλοι οι ψηφοφόροι του κέντρου έχουν αφήσει τον μάταιο τούτο τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: