3/10/14

Φόρος εμπιστοσύνης

Αφραγκίες
Ντράγκι: (Όχι Ντράγκας) «Αν δεν σας επιβληθεί (νέο) μνημόνιο τότε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν θ’ αγοράσει τιτλοποιημένα δάνειά σας, οπότε ζεστό χρήμα δεν θα ρεύσει στις τράπεζές σας».
Εμείς: «Κωστής Παλαμάς κι εμάς».
Γιουνκέρ κινδυνολογών
«Αν παραμείνουν Σαμαράς-Βενιζέλος θα σας βγάλουν από τα μνημόνια». Σού, ρε Λάκη!... Εμείς δεν φοβόμαστε για δύο λόγους: πρώτον δεν θα μείνουν και δεύτερον δεν θα μας βγάλουν από τα μνημόνια. Χα!
Βρέθηκε λύση για το συνταξιοδοτικό
Όπου πεθαίνουνε πολλοί θάνατο δε φοβάσαι.
Οι μονεταριστές επιμένουν
Ο σπόρος κι ο παράς, αν δεν σκορπιστούν δεν αυγαταίνουν.
Υπουργείο Οικονομικών
Λεφτά δεν είχε ο διάολος λήστευε τα παιδιά του.
Γλώσσα
Οι φόροι πιο σωστά θα λέγονται «φέρε». Φέρε υπόλοιπα εισοδήματος, φέρε υπόλοιπα κατοικίας, αλλά και φέρε έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, φέρε χαράτσια, φέρε προκαταβολή φόρου, φέρε, φέρε, φέρε οι φερεμπήχτες, τα φερέφωνα της Μέρκελ με φερετζέ τη σωτηρία του τόπου. Τόπος όμως είναι οι άνθρωποι.
Οι παρωνίστας…
…ξεκινούν. Πρώτος δήλωσε ότι θα ψηφίσει «παρών» εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Γρ. Ψαριανός. Παζαρεύει πόσο θα ψηφίσει τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ρεπορτάζ
Φοβάμαι μη μας φορμάρουν και κάνα φόρο εμπιστοσύνης.
Γ. Δελαστίκ
Ουδέποτε κυβέρνηση έχει ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για να πάρει... φιλολαϊκά μέτρα!
Για να μη γκζεχνιόματε
Η χρυσαβγάδες στην αίθουσα Ολομέλειας της Βουλής με εντολή Σαμαρά και διαμεσολάβηση Μπαλτάκου δεν εξυπηρετούσαν μόνο τη ΝΔ αλλά όλη την κυβέρνηση, δηλαδή και το ΠΑΣΟΚ και σε πρώτη φάση και τη ΔΗΜΑΡ.
Σαμαράς 2020
«Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είχε γίνει ανθρωπιστική. Δεν το κατάλαβα γιατί τότε κυβερνούσα».
Από Ρο
Όταν πουλάς βιβλία που τελικά δεν διαβάζει κανείς τι είσαι;
Εξωφυλλοπώλαι οι…
Αδολφοί Γεωργιάδη. Δε χρειάζεται να τυπώνετε ολόκληρα τα βιβλία σας, χρεοκοπημένα μας παλικάρια. Μόνο τα εξώφυλλα. Οι υπόλοιπες σελίδες λευκές. Θα είναι και μια προσφορά στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: