9/10/14

Αν γίνουμε Αζερμπαϊτζάν

Όπως δεν είπε ο Καγκουράκης στο Μέγκα, Χοντρός-Λιγνός πριν να φάνε δεν πεινάνε. Πριν να φύγουν δε θαρθούνε, πριν βουλιάξουν δεν θα πλέουν κ.τ.λ.
Υποδομές
Όπως η κλούβα έξω απ’ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έτσι βρίσκεται μόνιμα και περιμένει κάτι ένα υποβρύχιο στον υπόνομο.
Τον είδα τον Αντώνη / τον είδα χθες αργά / να μπαίνει στον Πιπίνο / να πάει στην ξενιτιά. 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πωλητής του είπε: «Δεν κυβερνάς που δεν κυβερνάς, δεν πας για ψάρεμα;» Με το αίτημα για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο Αντωνάκης ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Αντωνάκη, όταν για δολώματα χαλάς περισσότερα απ’ όσο αξίζουν τα ψάρια που πιάνεις, μάλλον πρέπει να ετοιμάζεις το υποβρύχιο.
Τούβλεψη
«Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν κανονικά. Τον Μάρτη θα τον φοράμε μη μας ματιάσουν, όχι επειδή θα είναι Μάρτιος».
Και από Ρο
Αυτός ο οδικός χάρτης του Σαμαρά που ακολουθώντας τον ΘΑ βγούμε από το μνημόνιο είναι με διόδια ή με τα πόδια; Και ποιο το χειρότερο;
Μπένι λόγος
Κυβέρνηση για το καλό του τόκου. Συγνώμη, του τόπου.
Ταινία
Ο Σαμαράς κανόνισε να ξεκινήσει η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης μια μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας εκείνος θα έλειπε στο εξωτερικό. Μάλλον για να έχουν κάτι να κάνουν οι κυβερνητικοί βουλευτές γιατί, ως γνωστόν, όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια. Φαντάσου να λείπει ο Σαμαράς.
Τελικά…
…ο Αντωνάκης θα έρθει την Παρασκευή το βράδυ και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό του. Θα λείπει μέχρι τότε γιατί δεν έχει τόση εμπιστοσύνη στη Βουλή.
Αθλητικά
Το παιχνίδι είναι δεν είναι στημένο. Ξέρουμε μεν από τώρα ότι ο Αντωνάκης θα πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε, ξέρουμε ότι νικητής θα είναι ο Τσίπρας, αλλά δεν ξέρουμε το ακριβές αποτέλεσμα, τον αριθμό δηλαδή των «Ναι». Αν είναι πάνω από 154 παίζουμε για το ΠΡΟΠΟ-ΓΚΟΛ.
Αντωνάκη...
...όταν λες τι έκανες είσαι κυβέρνηση. Όταν λες τι θα κάνεις είσαι αντιπολίτευση. Όταν λες τι θα κάνει η αντιπολίτευση τι είσαι;
Δε με λες Αντωνάκη...
...όταν θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτρέπεται να βλέπει ο Δραγασάκης τον Σόιμπλε ή θα τον κατηγορείς πάλι για ρεφορμιστή συνεργάτη της πλουτοκρατίας;
Εντάξει, Μάκη Τσεκουρίδη...
...μην πάμε στο σκοπό του ΣΥΡΙΖΑ "Έλα-έλα να πάμε Βενεζουέλα", ας πάμε με της ΝΔ "Αν, σου λέω αν γίνουμε Αζερμπαϊτζάν". Ξέρεις όμως, δεν το βλέπω σίγουρο αυτό γιατί έτσι ξεκινάμε και καταλήγουμε σε (άλλο) ένα αν.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι εθισμός
Ας τους διώξουμε να γίνουμε επιτέλους Απεξάρτητοι Έλληνες.
Τον Βούρτση με τον Βρούτση 
Τι τη θέλεις τη δουλειά, φουκαρά μου; Εργαζόμενος ή άνεργος φτωχός θα είσαι.  Καλύτερα άνεργος για να μην κουράζεσαι.
Φιλοσοφία
Δε με πειράζει τόσο που η ανεργία μου είναι  μακροχρόνια, όσο που είναι μαυροχρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: