4/10/14

Εκλογές τις Απόκριες

Η Ελλαδίτσα εις τας Βρυξέλλας
Αγίου Κωνσταντίνου μου…
Κουβέλη προ του τέλους μακάριζε.
Ούτε τον γάιδαρο ούτε το σαμάρι
Ο Σκανδαλίδης δεν τολμά να ρίξει τον Σαμαρά από την κυβέρνηση και ορμά στον Βενιζέλο. Όμως ο Σαμαράς με την έκκληση για ψήφο εμπιστοσύνης προστάτευσε τον εταίρο του. Έτσι, τον Βενιζέλο πήγαν να ρίξουν και τελικά πέφτει ο Κουβέλης. 
Σοφία
«Στην Ελλάδα εκλογές σημαίνει», είπε ο Λίνεκερ, «…να ψηφίζεις ό,τι θέλεις και στο τέλος να κυβερνά το ΠΑΣΟΚ».
Αυτοκριτικιά
Το ΠΑΣΟΚ δεν φταίει για την κατάσταση. «Εμείς απλώς κυβερνούσαμε», είπε ο Μπένι. «Τώρα έχουμε να επιλέξουμε», είπε συνεχίζοντας να τρώει. «Αν μείνουμε στην κυβέρνηση θα κυβερνούμε το πολύ μέχρι τον Μάρτιο, αλλά μετά τις εκλογές δεν θα είμαστε στη Βουλή. Αν ρίξουμε την κυβέρνηση θα είμαστε στην επόμενη Βουλή, αλλά δεν θα είμαστε στην κυβέρνηση από τώρα.
Αυτή η Βουλή θα βγάλει πρόεδρο
Ο Αντωνάκης ζητά η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας να γίνει σε δύο δόσεις. Με 150+1 ψήφους βουλευτών πριν τις εκλογές και με άλλες 30 ψήφους -όχι των ίδιων- βουλευτών μετά τις εκλογές. Σε δύο δόσεις λοιπόν. Αυτή η Βουλή θα βγάλει τον πρόεδρο και η επόμενη θα βγάλει της Δημοκρατίας.
ΕΟΤ και ΝΑΤΟ
Η Ελλάδα γίνεται φτωχότερη στην Ευρώπη, αλλά εμείς έχουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Τα έχουν και Ιταλία και Ισπανία, αλλά εκεί δεν έχουν το ντεκολτέ της κόρης του μακαρίτη του Κεφαλογιάννη.
Διευκρίνιση από την κόρη του Βούλτεψη
«Η εισφορά αλληλεγγύης δεν είναι μόνο για τους εφοπλιστές. Για παράδειγμα η καταβολή μισθού εδώ και καιρό είναι προαιρετική ως έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης στον εργαζόμενο».
Εφοπλιστές
«Λεφτά υπάρχουνε».
Και από Ρο
Γιατί άραγε τελευταία δεν έχουμε στη δημοσιότητα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων; Αφού γίνονται κάθε μέρα.
Έκτακτη εισφορά ενημέρωσης
Με εντολή Σαμαρά απαγορεύεται η δημοσίευση αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων 2 χρόνια πριν από τις εκλογές.
Διόρθωση παλαιότερου τίτλου
Εμπιστοσύνη ψηλά κι αγνάντευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: