14/10/14

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ


Από 26/2/2008
Όσα διαβάσετε παρακάτω αφορούν μόνο στα σεβαστά ΜΜΕ και όχι σ’ εκείνα των εκβιαστών.
Από τα σεβαστά εξαιρούνται οι κομματικές εφημερίδες και οι αθλητικές που υποστηρίζουν κάθε μια τους μια ομάδα, γιατί αυτές τις αγοράζουμε και τις διαβάζουμε γνωρίζοντας από πριν τη θέση τους.

Δεν είναι τυχαίο που η εφημερίδα είναι το πιο σύνηθες που παίρνουμε μαζί μας όταν πηγαίνουμε για χέσιμο. Οι παλιότεροι την χρησιμοποιούσαν και για σκούπισμα του κώλου.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΗΣ EΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
Εφημερίδες, ραδιόφωνα, περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια διαφημίζουν το έργο του υπουργού που τους δίνει εργολαβίες και προμήθειες ή εκείνου που εκβιάζουν για να τους δώσει.

Οι κριτικοί θεάτρου ενός εκδοτικού συγκροτήματος παρουσιάζουν και «αναλύουν» μόνο τις παραστάσεις παραγωγών που «πουλάνε» την πραμάτεια τους (με αντάλλαγμα διαφήμιση) στο τηλεοπτικό κανάλι του εκδότη. Γι’ αυτό οι κριτικές είναι και γαμώ το Θέατρο.
(Μην πούμε για θεατρικές επιχειρήσεις που ανήκουν στους ίδιους τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ) Σημείωση:
Αν κριτικός θεάτρου θέλει ή πρέπει ν’ ασχοληθεί με παράσταση της άλλης όχθης το κάνει λίγες μέρες πριν το κατέβασμά της. Ναι, ναι, τυχαίο.
Το ίδιο περίπου ισχύει και για τις κινηματογραφικές ταινίες «αθώων» διανομέων.

Κάποια ΜΜΕ θυμούνται ότι κινδυνεύουμε από εγκληματίες ή απειλείται η χώρα μας από γειτονικές χώρες μόνο όταν παίζει η προμήθεια οπλικού συστήματος ή συστήματος ασφαλείας.

Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας που θέλει να προπαγανδίσει υπέρ του εαυτού του και να δώσει στον κόσμο μια καλή εικόνα του ή να διορθώσει την κακή του, πολύ απλά πληρώνει κάποια ΜΜΕ με διαφημίσεις επιχειρήσεών του.

Λογικοί άνθρωποι είστε, δεν νομίζουμε ότι χρειάζεστε άλλα παραδείγματα.

Αν κλείνοντας το press.gr διορθωθεί η κατάσταση, τότε να το κλείσουν και μάλιστα τώρα.

Χθες παρακολουθώντας τηλεόραση διαπιστώσαμε έκπληκτοι ότι συγκεκριμένη εφημερίδα εκτός από εξυπνάκηδες πούστηδες, διαθέτει και βλακούληδες ρουφιάνους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη,
Μπορώ να γράψω ποια είναι η χθεσινή εκπομπή, ποιανού καναλιού, ποιανού "εξυπνάκια πούστη" δημοσιογράφου, που γράφει στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εφημερίδα, η οποία χθες ανακαλύψαμε ότι έχει και βλακούληδες ρουφιάνους;;;
ΟΧΙ, δεν θα τα γράψω. Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ κατάλαβαν.
Άλλωστε, αν τα γράψουμε μπορεί να αρχίσουν να μας συκοφαντούν στα "παράθυρά" τους! Αυτούς κανένας δεν θα τους πειράξει, όπως ΠΟΤΕ δεν τους πείραξε κανένας, όταν αλαφρά τη καρδία "λιανίζουν" ψυχές και συνειδήσεις, ανθρώπων κι ανθρώπων...