6/10/14

Η ΝΔ ζει

Εκτός από τη ΝΔ ζει και ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής, δωσίλογος στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της κατοχής, αυτός που υπέγραψε παραίτηση της Ελλάδας από τις πολεμικές επανορθώσεις της (Δυτικής τότε) Γερμανίας, αυτός που προστάτεψε μετά τον εμφύλιο τους άλλους δωσίλογους, αυτός που μετά τη Χούντα διέταξε το κάψιμο των σχετικών αρχείων, αυτός που από τη δεκαετία του ’50 κατέστρεψε με την αντιπαροχή τα νεοκλασικά και την εικόνα της Αθήνας, ζει αυτός που είχε ζητήσει από τη Χούντα να μη λειτουργούν κόμματα προκειμένου να επιστρέψει ως πρωθυπουργός και να δώσει αυτός μια πολιτική επίφαση δημοκρατίας στο δικτατορικό σύστημα και όχι όπως πήγε να κάνει αμέσως μετά ο Μερκεζίνης.

Ο Καραμανλής ζει, ο Μητσοτάκης δεν πεθαίνει.  

Ο Σαμαράς σίγουρος για την εκλογή από αυτή τη Βουλή προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε τους 180 πανέξυπνους φερόμενους ως τρομοκράτες γκαζάκηδες που θα συλλάβει μέχρι τον Μάρτιο.

Οι τροϊκανοί δεν επέτρεψαν φοροελαφρύνσεις στον προϋπολογισμό. "Μια χαρά είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι πολυεθνικές, δε χρειάζονται άλλες φοροελαφρύνσεις", είπαν όλοι μαζί.

-Πώς πόνεσες;
-ΕΝΦΙΑχ

-Χαρδούβελη, τι ώρα είναι;
-ΛΕφτά παρά τέταρτο.

Οι Καρυάτιδες βγήκαν στη Συγγρού. Συγκεκριμένα σε πολυκατοικία και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω. Ελπίζω να πιάσατε το υπονοούμενο. Εντάξει, κοντά στη Συγγρού εννοούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: