11/10/14

155 ja

«Κανέναν από τους 155 δεν εμπιστεύομαι, ειδικά τον εαυτό μου», είπε ο φερόμενος ως πρωθυποτεχνουργός.

Τα ονόματα όσων εμπιστεύονται αυτούς τους 155 θα κρατηθούν μυστικά για ευνόητους λόγους.

Στις 100 ετήσιες δόσεις τα χρέη του δημοσίου σε ιδιώτες.

«Σιγά μη με διώξουν από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ», είπε ο σεμνός και καταφορεμένος. «Άμα βγει άλλος πρόεδρος, θα δω τον κώλο μου χωρίς καθρέφτη».

Η Ελλάδα έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη και πήρε το πανευρωπαϊκό στο μπάσκετ στο 1987 και το 1995,  το πήρε και στο ποδόσφαιρο το 2004, απέκλεισε από τον τελικό τη ντριμ τιμ των ΗΠΑ με κατοστάρα το 2009, πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του 1992 με την Πατουλίδου στα 100 εμπόδια, πήρε δύο Νόμπελ λογοτεχνίας με δύο ποιητές της. Εκτός από αυτά πέτυχε χίλια άλλα, όπως το ’40-’41 κόντεψε να φτάσει τον Ιταλικό στρατό στη Ρώμη. Λέτε να μην καταφέρει τώρα να βγάλει αριστερή κυβέρνηση;

Σαμαράς: «Βγαίνω απ’ το μνημόνιο».
Λαγκάρντ: «Πού πα, ρε Καραμήτροοοοο!»

Εντάξει, κυρ-Σόιμπλε, η Γερμανία είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης, αλλά γιατί δεν παίρνει κάποτε μπρος, είναι ανάγκη μια ζωή να ζμπρώχνουμε εμείς;

Αντωνάκεν, όταν η οικονομία της Γερμανίας πηγαίνει καλά εμείς πηγαίνουμε σκατά. Όταν η οικονομία της Γερμανίας δεν πηγαίνει καλά τότε εμείς πηγαίνουμε απόσκατα.

Διορίστηκε νέος Γενικός Γραμματέας δεξιάς τηλεόρασης. Το όνομά του για ευνόητους λόγους θα παραμείνει μυστικό μέχρι το τέλος της κυβέρνησης. Κωδικός «Φωκίων». Νέα ταινία: «Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέριτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: