7/9/14

Οι τάφοι είναι μονόδρομος

Την Τρίτη ο Αντωνάκης θα εγκαινιάσει τον νέο μακεδονικό τάφο γηραιού Κωνσταντίνου Καραμανλή που ανακαλύφθηκε στα Σκόπια. Στην είσοδο σφίγγα ο Κωστάκης Καραμανλής ο νεώτερος. Πέμπτη ο Αντωνάκης εγκαινιάζει τον τάφο Παπάγου που ανακαλύφθηκε κοντά στη λίμνη Πλαστήρα.

Κυριακή μεσημέρι τα συστημικά κανάλια διέκοψαν την κανονική ροή του προγράμματός τους για να συνδεθούν με Θεσσαλονίκη όπου έδινε συνέντευξη τύπου ο πιο άσχετος με τη διακυβέρνηση της χώρας, σήμερα και ειδικά αύριο και πιο ειδικά άσχετος με τη διπλωματία, ο Βαγγέλας Βενιζέλος. (Ένα αυθόρμητο χειροκρότημα, παρακαλώ) Το τι άκουσαν από τηλεθεατές τους δεν το ξέρουμε. Όσοι άλλαξαν κανάλι χάθηκαν από θεατές, όσοι τόλμησαν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη χάθηκαν από προσώπου γης.

Η Αργοναυτική εκστρατεία δείχνει ότι εθνικό σπορ των Ελλήνων από την αρχαιότητα ήταν η πειρατεία. Μετά περάσαμε στις αρπαχτές που Σαμαράς και Βενιζέλος τους έδωσαν και πολιτικό νόημα.

Η πρόβα ξεκίνησε. «Ελληνίδες, Έλληνες, κινδυνεύει και η δική μας η πατρίδα να μπλέξει στους πολέμους της Μέσης Ανατολής, της Βορείου Αφρικής, του Καυκάσου, των Βαλκανίων και της Ουκρανίας. Σε λίγο θα ξεκινήσουν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Αθήνα. Μόνη λύση, εγώ. Ψηφίστε με».  Αυτά είπε ο Αντωνάκης και ο καθρέφτης του Μαξίμου έσπασε από τα γέλια σε κομματάκια σαν cd της κοντορεβυθούλας Στανίση στο Φαρ-Ουέστ. (Τερατούλα;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: