14/9/14

Πέτα τον Αντωνάκεν από το ελικόπτερο

Τρέιλερ
Μείωση 30% στον ειδικό φόρο λαθρεμπορίου καυσίμων υποσχέθηκε ο Αντωνάκεν. Οι ψυχίατροι αναστατώθηκαν ότι κάποιος σίγουρα από μέσα τους σαμποτάρει τη θεραπεία.
Καιρός
Μετά την ανάδειξη λόγω τιμής του φυσικού σε ευγενές αέριο έχουμε και το ευγενές πετρέλαιο θέρμανσης που ευγενικά, αλλά καθόλου διακριτικά από φωνής Θαμαρά μας κέρασε μια δεκάρα στο λίτρο προβάλλοντας πονηρά το εντυπωσιακό «30%» στη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Ειδικοί φόροι
Φόροι που εξετάζονται από ιστορικούς του μέλλοντος στη μηχανή του χρόνου για την ψυχική κατάσταση του φοροθέτη.
Παιδεία
Η δασκάλα γερμανικών του Αντωνάκη τον πιάνει από το αυτί και τον πηγαίνει στο δάσκαλο οικονομικών. "Τι ανοησίες λες Αντωνάκεν; Αφού το μνημόνιο είναι ευεργεσία για τον τόπο γιατί πανηγυρίζεις για μια μεταμνημονιακή εποχή που δεν θα έρθει Μ' εσένα πρωθυπουργό;  Μήπως χαίρεσαι που θα έρθει άλλος στη θέση σου και η χαρά δε σε αφήνει να κρυφτείς; "
Επαγγελματικός προσανατολισμός
Ο Αντωνάκεν σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του. Τον Σημίτη αντί για ευχαριστώ που έβαλε την "Σοσιαλιστική "Ελλάδα στον ορντοφιλελευθερισμό των κρατικοδίαιτων χρηματοδοτών του Χίτλερ δεν τον έκαναν όχι πρόεδρο, ούτε καν λογιστή της ευρωπαϊκής επιτροπής.
Και άλλα
Η άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να ψηφίσει στον ΟΗΕ το σχέδιο προστασίας των υπερχρεωμένων χωρών αποκαλύπτει τι είδους διαπραγμάτευση σκαρώνει.
Προσεχώς
Το μόνο που φοβάται ο Τσίπρας είναι μην τυχόν και ο Αντωνάκης προχωρήσει σε εκλογές μέσα στο φθινόπωρο. Οι συνεργάτες του όμως τον ησυχάσουμε."Ο Σαμαράκος είναι τόσο έξυπνος που θα φτάσει μέχρι την ατυχή εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να σου εξασφαλίσει μέχρι και αυτοδυναμία".
Τίτλος που απορρίψαμε
«Πρόωρη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας».
Κοινωνικά
Το τέταρτο θερινό τμήμα της Βουλής θα λειτουργήσει μέχρι τον Δεκέμβριο. Μετά ξεκινά το πρώτο χειμερινό τμήμα της Βουλής κι αυτό με 100 βουλευτές. Οι κυβερνητικοί θα δηλώνουν ότι διαφωνούν με νομοσχέδια και θα αντικαθίστανται από άλλους πιο πρόθυμους, οι οποίοι στο επόμενο νομοσχέδιο θα δηλώνουν διαφωνία και θα αντικαθίστανται από αυτούς που οι ίδιοι είχαν αντικαταστήσει. Τo δεύτερο χειμερινό τμήμα της Βουλής θα λειτουργεί και τις Απόκριες.
Ανθρώπινα
Γιατί οι χρυσαβγάδες δεν δέρνουν τους καναλάρχες που μεταδίδουν τούρκικα σίριαλ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: