10/9/14

Μπ-Ελλάς για τη Μέρκελ

Έχουμε την πιο ολιγόλογη κυβερνητική πολιτική, φιλοσοφία, αντίληψη, κοσμοθεωρία σε όλα τα υπουργεία: «Περικοπή δαπανών». Λίγες λέξεις σε λιγότερες σκέψεις.
Σωτηρία...
...κάποιων άλλων πληρωμένη από την τσέπη μας.
ΠρωτοβρΟΧΙ ΕΝΦΙΑ
Κυβερνο«μάγκες» δηλώνουν ότι θα τον καταψηφίσουν γνωρίζοντας ότι θα τους αντικαταστήσουν με άλλους πιο φανερά πρόθυμους.
Θες άλλων νίκη;
Σοσιαλίστες Λαγκάρντ κ.ά.
Μετανάστη, κάτω
Ο Αβραμό ανέλαβε το επιτροφυλάκιο Μετανάστευσης. Σκέφτεται να βάλει στα σύνορα της Ευρώπης κάγκελα και στις θάλασσες σιντριβάνια για να τα βλέπουν οι καϊκτσήδες με τους μετανάστες και να ξέρουν πού να τους πνίξουν παρέα με τους λιμενικούς. Ο Αβραμό θα αναλάβει να στέλνει Έλληνες γιατρούς στη Γερμανία για ελάφρυνση του χρέους, αφού τις σπουδές τους πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο. Όλα για την πατρίδα. Κωδικός του Αβραμό: «Μετανάστη κάτω».
Και από Ρο
Αν το κακό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ τότε όσοι παρέμειναν στη Χαριλάου Τρικούπη, μαζί κι ο Βενιζέλος και ο ΓΑΠ, είναι το καλό ΠΑΣΟΚ.
Αψήφιστος
Ανέλαβε υπουργός Οικονομικών και ακόμα δεν κατάφερε να φέρει τον ΕΝΦΙΑ σε ψηφοφορία, νόμο που στο κάτω-κάτω ήταν έτοιμος από τον προηγούμενο. Κατά τ’ άλλα Γύπας-Γίγας Χαρδούβελης.
Μπούφλες
Η διοίκηση της Αστυνομίας ξεφτίλισε άλλον ένα ΜΑΤατζή. Κάλεσε καθαρίστριες στη ΓΑΔΑ ως ύποπτες ότι τον σάπισαν στο ξύλο.
Αμφί-Πολύ
Νέο εύρημα στον τάφο του λόφου Καστά. Επιτύμβια στήλη με χαραγμένο πάνω της βαθιά: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».
Μαθητής
Επιτέλους ξεκινά μια σχολική χρονιά με μισούς καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: