21/9/14

Σαμαράουτ

Από το πολιτικό εξαπτέρυγο της Χρυσής Αυγής, τη Νέα Δημοκρατία, βγήκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Θεός είναι ορθόδοξος, άρα η επίσκεψη Τσίπρα στον Πάπα δεν έχει καμία σημασία.

Άλλος ένας ξένος επενδυτής ήρθε στην Ελλάδα την οποία βοήθησε ως δέλεαρ αντίστοιχο κάλεσμα της φερόμενης υπουργού Τουρισμού. Ο επενδυτής ήταν η Λέιντι Γκαγκά που πήρε τα λεφτά της κι έφυγε ασχέτως του ότι δε μάζεψε στο ΟΑΚΑ ούτε όσους σίγουρα θα μάζευε η Ξανθή Περάκη.

Ο Χαϊρδούβελης έκανε το θαύμα του. Έσωσε και όσους έβγαλαν μυστικά χρήμα στο εξωτερικό. «Ξαναφέρτε τα στην Ελλάδα, θα έχετε φορολογική ασυλία, θα πληρώσετε μόνο τα εισιτήρια στα βαποράκια που θα πληρώσετε για να τα ξαναβγάλετε έξω. Αυτό θα τονώσει την αγορά», είπε στην απολυμένη καθαρίστρια που τον περίμενε στο πεζοδρόμιο της Νίκης με το σφουγγαρόπανο στο χέρι.

Η Μέρκελ στο Βερολίνο δεν έδωσε στον Αντωνάκεν άδεια για παροχές, ούτε καν δανεικά για τα εισιτήρια να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Σκέφτεται ο Αντωνάκεν να τελέσει μια ομιλία σε κεντρική πλατεία της πόλης και ό,τι μαζέψει.

Του χρόνου η Λέιντι Γκαγκά θα δώσει μεγαλειώδη συναυλία στο γήπεδο του Ατρομήτου Πειραιώς. Σαπόρτ η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα και η Ξανθή Περάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: