24/9/14

Μερκελειό

Η Ελλάδα στις τράπεζες. Αν πέσει η κυβέρνηση ο Άδωνης θα βγάλει την Ελλάδα του από την τράπεζα.

Εγώ άμα έρθουν οι κομμουνισταί θα πάρω το σπίτι μου στο εξωτερικό.

Παραλλαγή: "Άμα έρθουν οι κομμουνισταί θα βγάλω το σπίτι μου από την τράπεζα".

Οι υπουργοί και οι υφυπουργοί περίμεναν τον Αντωνάκη στο αεροδρόμιο. Μόλις τον είδαν ξεκίνησαν να (του τα) ψέλνουν για το αποτέλεσμα της επίσκεψής του στο Βερολίνο: «Τη υπερμάχω στρατηγώ συλλυπητήρια»

Η επίσκεψη Αντωνάκη στο Βερολίνο ήταν πετυχημένη, γιατί ναι μεν δε μας έδωσε τίποτα η Μέρκελ, αλλά και δε μας πήρε τίποτα. Βέβαια, αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος ας μην πήγαινε ο Αντωνάκης. Αυτή η Μέρκελ πάλι; Γιατί έχασε την ευκαιρία; Της κουβαλήθηκε που της κουβαλήθηκε ο Γκρίχεν διοικητής δε σκέφτηκε να πάρει κάτι ακόμα από την Ελλάδα; Τον Αντωνάκεν, ας πούμε, να τον κρατήσει ως κατοχικό δάνειο νούμερο δύο. Αυτό να δεις αν θα το ζητήσουμε ποτέ πίσω.

Οι οικονομικοί προϊστάμενοι του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισαν την εμπιστοσύνη των Γερμανών κυβερνώντων ότι θέλουν να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή. Ο Αντωνάκης μπορεί να το κάνει, αλλά δε θέλει. Αν πιάσει τους φοροφυγάδες μετά ποιος θα του δώσει δουλειά; Κι ένας πρώην πρωθυπουργός χρειάζεται μια σοβαρή εργασιακή θέση που θα τον κρατά μέσα στα πράγματα ώστε να ελπίζει γι’ αργότερα σε κάποια διακοσμητική πολιτική θέση και να φροντίζει να γραφτεί στην ιστορία το όνομά του με καλύτερα γράμματα, αν όχι χρυσά, τουλάχιστον όχι με το ανοιχτό χρώμα του καφέ το σκατουλί.

Ξύπνησε ξαφνικά μετά από μήνες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και δεν κάλεσε συνεδρίαση, μην κουραζόμαστε, απλώς είπε ότι διαφωνεί με την αύξηση του κατώτατου  μισθού των εργαζομένων που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

Όταν το χρήμα χρησιμοποιείται ως μέσο τότε η χώρα διοικείται για το καλό της κοινωνίας. Όταν το χρήμα γίνεται σκοπός τότε η χώρα διοικείται και κάποιοι ευημερούν. Όταν το χρήμα γίνεται εμπόρευμα τότε η χώρα δεν πρέπει να διοικείται για να δυστυχεί η κοινωνία

Δύο νέες συνιστώσες ιδρύθηκαν στη Χρυσή Αυγή. Η Νεοδημοκρατική και η Δημοκρατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: