10/9/14

Του φόρου τα εννιάμερα

Χαμός στους κοκκινοπόδαρους. "Οι φόροι μας πιάσανε το γκώλο. Όλοι φόροι είμαστε, ο ένας φόρος φορολογεί τον άλλο".
Τάση
Αντωνάκης και Βαγγέλας δεν αισθάνονται καλά. Η Μέρκελ παρέτεινε γι’ άλλους τρεις μήνες την ποινή που εκτίουν.
Η Έφεση...
...δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αλλά εκλογικό. Εκδικάζεται στην εκλογική διαδικασία και αποφασίζουν οι κάλπες.
Αθώοι
Πρέπει να τους απαλλάξουμε από την βάσανο να κυβερνούν παρά τη θέλησή τους, πολύ περισσότερο παρά τη θέληση του λαού.
Τεστ ΒΟΡ 
Οι κοπέλες θα περιορίσουν τα τεστ ΠΑΠ επειδή πρώτον απαγορεύεται πια να ξεκινούν ερωτικές επαφές πριν τα 25 τους και δεύτερον επειδή πρέπει να ξεκινήσουν και οι άνδρες εξετάσεις για καρκίνο του μαστού. Δεν θα τους βάζουμε να τρίβουν τις ρόγες τους στο ντους, αρκετούς πούστηδες (κίναιδους) αντιρατσιστές έχουμε. Άρα, οι κοπέλες από 25 ετών και πάνω πριν το ΠΑΠ θα κάνουν τεστ παρθενίας. Αν βγει αρνητικό δεν γίνεται το ΠΑΠ.
Πάνω-κάτω
Λιτότητα και ανάπτυξη δεν πηγαίνουν μαζί. Ή ανάπτυξη θα έχεις κύριε Αντωνάκη, ή υψηλή ανεργία. Ή πόλεμο ή ειρήνη. Εκτός αν είσαι ο μέγας Τολστόι που τα συνδύασε και τα δύο, αλλά σε ένα μυθιστόρημα και όχι σε μία κυβερνητική εκδοχή δουλικότητας σε ξένους.
Περιβάλλον
Εξαιτίας της αύξησης του μέσου όρου θερμοκρασίας του πλανήτη το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής θα διατηρηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.
Η αμπελοφιλοσοφία της ημέρας
Στη δημοκρατία η κάθε τέσσερα χρόνια ψήφος είναι το λιγότερο που εκφράζει τη λαϊκή βούληση. Το κυριότερο είναι ο καθημερινός έλεγχος πεπραγμένων των κυβερνώντων. Όποιος είναι κατά της δημοκρατίας δεν θέλει να ελέγχονται αυτοί που κυβερνάνε και όταν το κάνουν ανέλεγκτα θα κάνουν κι άλλα επικερδή όχι για τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: