8/9/14

Γιακουμάτος: «Καλύτερα στο ρούβλι παρά ευρώ στη Ντούβλη»

Από 28/10/2013
Η Μέρκελ από μια Ανατολικογερμανίδα παπαδοκόρη κατάφερε να της παρακολουθεί η αμερικανική μυστική υπηρεσία NSA εδώ και 10 χρόνια το ένα κινητό της. Δυστυχώς για το κύρος της χώρας μας οι Αμερικανοί δεν παρακολουθούσαν τον Αντώνη Σαμαρά. Εκπρόσωπος του λευκού Οίκου είπε ότι η υπηρεσία αγνοεί όχι το θέμα, αλλά τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Αντωνάκης και Βαγγέλας μας έδειξαν τι σημαίνει πολιτικός γάμος.

Τρόικα: Έλληνα, έχω έναν να σε κυβερνάει ο οποίος σε έδιωξε από τη δουλειά σου, θα σου πάρει το σπίτι, υπονομεύει και υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών σου κι εσύ τον ξαναβγάζεις πρώτο στις δημοσκοπήσεις. Γιατί να μη ζητήσω λοιπόν νέα μέτρα;

-Πού θα βρείτε χρήματα να υλοποιήσετε το αντιμνημονιακό πρόγραμμά σας;
-Θα τα πάρουμε από αυτούς που ξέρετε κι εσείς ότι τα χρωστάνε, αλλά δεν τους τα ζητάτε.

Πάμε στην παρέλα να δούμε την καγκέλα.

Ο Tzitzi-Κώστας είναι μπούλης γιατί νομίζει ότι οι εναπομείναντες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ και στις επόμενες εκλγοές θα του κάνουν τη χάρη. Κάποιος να τον ενημερώσει ότι πρόκειται για τύπους που θεωρούσαν τον γέρο Καραμανλή κρυφοκομμουνιστή επειδή νομιμοποίησε το ΚΚΕ. Κάποιος άλλος να του θυμίζει ότι οι περισσότεροι εναπομείναντες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι πρώην βαμμένοι ΠΑΣΟΚτζήδες.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΚΖΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Το ΝΑΙ δεν το είπε ο λαός.

Φυσικά κι έχουν λόγο να πανηγυρίζουν σήμερα οι χρυσαυγίτες: την εισβολή του φασισμού στη χώρα μας. Σε αντίθεση με τα τηλεοπτικά κανάλια που παίζουν από Πρέκα μέχρι υπολοχαγό Νατάσα οι χρυσαυγίτες σήμερα επικεντρώνουν την προσοχή των πατριωτών στο 1821 που σύμφωνα με δηλώσεις τους δεν αντιστάθηκε στο φασισμό και το ναζισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: